Veszélyeztetett terhes kismamák! Hogy bírjátok a fekvést? Ha van már gyerek, hogy viseli? És nem híztok így többet? Azért kimehettek néha vagy folyton ágyban kell lenni?
Szia!
nekem az elején is 5-12.hétig fekvés volt,meg most is a 31.héttől!Az elején sokkal rosszabb volt,mert messzinek tűnt a vége,első baba,azt sem tudtam mi van...feldolgozni,pedig tervezett babuci.
Most beindult hamarabb a szülés ezért fekszünk!De sokkal könnyebb,meg így 34 hetesen már kimmászok az ágyból,mosok,takarítok,viszont első keményedésre több órás fekvés jön!Már ilyenkor jobban érzi az ember mikor kell lefeküdni!viszont a házból nem mehetek ki,mert nagyon sok a lépcső.de egyre nyugodtabb vagyok,mert tudom minél tovább bent marad annál jobb!célok vannak!Csinálgatom apránként a dolgait,nagyon sokat beszélgetek vele,és sokat netezek!
muszáj kibírni és mindenkinek jobb ha ezt megfelelő nyugiban,ritmusban tesszük!Viszont 12-30.hétig én nagyon jól éreztem magam!még nyaralni is voltunk!!!
én 11 kilót híztam eddig,szerintem ez nem lett volna kevesebb ha virgonckodhatok!viszont a combomon eltünt az izom,meg a hasamon kívül szinte mindenhonnan,erre majd utána kell figyelnem!Dea sok séta majd szép lassan jót fog tenni!és nemsokára megérkezik a csöppség aki miatt megéri ennyit feküdni,küzdeni!
MIndenkinek boldog babavárást!34km
Én önszorgalomból pihenek sokat, nagyon nehezen jött a baba és fő a biztonság. Jól bírom és igénylem is a sok pihenést. 10 hetes vagyok, szépen lassan csinálok mindent. Egy-egy hosszabb menet után lefekszem és pihenek.
A vérnyomásom miatt mondhatni veszélyztetett vagyok, de ebből manapság már nem csinálnak nagy ügyet.
4-5 kilót fogytam, enni nem nagyon bírok. Tegnap hánytam először. :)
Szia!
Én a 8. héten lettem veszélyeztetett, mert 1110 lett a cgm, 3000 helyett.
Fekvést írtak elő, de van egy örökmozgó most 19 hónapos fiam. Feküdni, pihenni csak este tudok, miután ő lefeküdt.
Ugyanúgy csinálom a házimunkát, ugyanúgy emelgetem a kisfiam, mintha mi sem történt volna a 8. héten.
Most már a 35. hetet taposom, és minden oké:)
Előző terhességemnél a 20.héttől voltam pihire ítélve, de akkor sem nagyon tudtam betartani. Nem az én művészetem a fekvés... A 41. héten szültem, indították...
Mindenkinek köszönöm a választ!
Én sem fekszem egyfolytában, nem bírok, de figyelek magamra. És sajnos sokat hízok, a mozgáshiány lehet az oka szerintem :(
kitartás lányok, megéri! :)))
Én is feküdtem, kibírtam, így utólag már nem is volt olyan rossz...
35h km :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!