Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az hogy a terhesseg...

Igaz az hogy a terhesseg masodik felében emelkedik jelentősen a testsúly? Vagyis a 20-40 hét között?

Figyelt kérdés
25hetes vagyok 61.5kg voltam terhesség előtt eddig 4-4.5 kg hiztam...az elmùlt 1hònapban 1kg ebből. Olyan furcsàn emelkedik a súlyom...szerintetek mennyi lenne ideàlis a végére??
2014. ápr. 16. 20:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én a 20. hétig nem híztam semmit, utána havi 1 kilót, majd az utolsó 3-4 hétben heti 1 kilót. Azt is leginkább azért mert kórházba kerültem és ott sokkal kevesebbet mozog az ember viszont többet eszik. Ráadásul én nagyon vizesedtem is.

Írhatják hogy a baba miatt max 7 kilót kellene hízni de ott a víz és szerintem akaratlanul is hízik valamennyit az ember.

Én amúgy 9kilót híztam összesen.

2014. ápr. 17. 10:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Általában igen, a második felében nagyobb ütemben jönnek fel a kilók. Én 20.héten 6 kg plusznál jártam, a másik 19 alatt meg feljött 15. Sok... de 7 hónap alatt mindet leadtam, most meg másfél évvel szülés után még 2 kg-val kevesebb is vagyok, mint terhesség előtt. Egyébként a terhesvitamint abbahagytam 7 hónaposan, ettől függetlenül rohamos tempóban híztam. Többet ettem persze, mint várandósság előtt, de nem zabáltam.
2014. ápr. 17. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!