Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelentősen több magzatvíz?...

Jelentősen több magzatvíz? SOS! Nagyon aggódom!

Figyelt kérdés

19 hetes terhes vagyok és ma voltunk a genetikai UH-n. Eddig MINDEN rendben volt! Vér, vizelet, AFP (1.13), nyaki redő (1.7), baba méretei, stb (Ma pl már 289 gramm!

Most is minden rendben volt. (jó magzati életjelenségek, mellkasban, hasban kóros nem látható, szabályos, négyüregű szív, szabályos, ritmusos szívműködés, ép rekesz, telt gyomorhólyag, Hiánytalannak tűnő végtagok, kzs-ban 3 ér látható. UH-s protokoll szerint kóros elváltozás nem látható.)

Ezeket írta a szonográfus és közölte, hogy szeretné, ha tudna a dokim a magzatvíz dologról, de őszintén mondja, hogy nem kell megilyedni, hiszen annyi de annyi dolog okozhatja magzatvíztöbbletet, hogy nem is tudja elmondani és majd a doki megmondja, Ő hogyan látja.

Szerintetek ez a szöveg azért bíztató?? Ha bajt látna, vagy nagyon kóros elváltozás lenne, nem engedné, hogy jövő hét keddig ne lásson orvos, igaz?? Remélem, hogy semmi baj nem lesz!??

2011. dec. 21. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha baj lenne el se titkolhatná. Ne aggódj, mondták is, hogy nem kell megijedni.
2011. dec. 21. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Beszélj a dokiddal, ha baj lenne, már haza sem engedtek volna a vizsgálatról. Nekem ugyan sose mondták, hogy sok lenne a magzatvizem, de borzasztó nagy hasam nőtt, nem is értettem, hogy lehetett ekkora. A terhesség végére állítólag csak fél liter marad. Hát nekem 17 órán keresztül folyt a víz, összesen 60 db betétet használtam el ennyi idő alatt. Mondtam is a szülészorvosnak, hogy nekem ne magyarázzák, hogy ez csak fél liter:DDD A baba teljesen átlagos méretű lett és azóta négy éves. Makk egészséges:)
2011. dec. 21. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond, akkor szólt volna, az a dolga. Nekem egy miómám volt, nem is kicsi. Nekem is mondták, hogy majd figyelni kell, de nem kell aggódni. Nem is lett gond. Boldog Karácsonyt. Ne aggódj. Nem lesz baj. De ha az megnyugtat, felhívhatnád a dokidat.
2011. dec. 21. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj, nincsen semmi gond! Kicsit több a víz, hát bumm neki! Ez függ attól is, hogy melyik szonográfusnak mi a több-kevesebb. Az is lehet, hogy attól látszott többnek, mert pont vizsgálat előtt "pisilt" a babád! Nekem volt, hogy ezért láttak kevesebbet, és mondták, hogy lehet, hogy most ivott, mert amúgy mindig rendben volt. Ezen ne aggódj, tényleg nincsen semmi baj! Boldog karit!
2011. dec. 21. 21:22
 5/7 krisztivan ***** válasza:
Nekem is végig sok magzatvizem volt.Még szülésindítás elött is mondta a doki hogy van bőven.Voltam vérvételen(rendben)voltam magzati szívUH-n(rendben),én nem aggódtam,mondták volna ha baj van.Azon kivül hogy nagy babám lett nem volt más gondunk.Te se aggódjál,minden rendben lesz,hiszen a babád rendszeresen iszik(kevesebb a pillanatnyilag víz)és ürít(ekkor pedig éppen több).Szép babavárást:-))
2011. dec. 21. 21:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon arabnyosak vagytok! Én is reménykedem, hogy csak erről van szó, és valóban nagyobb jelentősséget kellett volna tulajdonítania neki, ha gond lehet és egyből tovább küldenie. Csak annyit mondott, hogy a doki tudjon róla. Meg olvastam, hogy a nagyon sok víznek tünetei is vannak és nekem semmi!

Mégegyszer köszönöm a nyugtatást!!!

Ha még van tapasztalat, várom és nektek is boldog Ünnepeket!! :)

2011. dec. 22. 09:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Tegnap voltunk a magándokinál a 20. heti UH-n és nagyon alaposan megnézte a Kicsit, mint mindig.

MOndta, hogy teljesen rendben van minden! A magzatvíz is normális és egyáltalán nem mondja soknak. Pont jó, így valószínű tényleg épp pisilhetett a Kicsi, vagy nem ivott a vízből, esetleg már sok gyűlt és utána cserélődött le.

Köszi a bíztatást és a tanácsokat!! :)

2011. dec. 28. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!