Jelentősen több magzatvíz? SOS! Nagyon aggódom!
19 hetes terhes vagyok és ma voltunk a genetikai UH-n. Eddig MINDEN rendben volt! Vér, vizelet, AFP (1.13), nyaki redő (1.7), baba méretei, stb (Ma pl már 289 gramm!
Most is minden rendben volt. (jó magzati életjelenségek, mellkasban, hasban kóros nem látható, szabályos, négyüregű szív, szabályos, ritmusos szívműködés, ép rekesz, telt gyomorhólyag, Hiánytalannak tűnő végtagok, kzs-ban 3 ér látható. UH-s protokoll szerint kóros elváltozás nem látható.)
Ezeket írta a szonográfus és közölte, hogy szeretné, ha tudna a dokim a magzatvíz dologról, de őszintén mondja, hogy nem kell megilyedni, hiszen annyi de annyi dolog okozhatja magzatvíztöbbletet, hogy nem is tudja elmondani és majd a doki megmondja, Ő hogyan látja.
Szerintetek ez a szöveg azért bíztató?? Ha bajt látna, vagy nagyon kóros elváltozás lenne, nem engedné, hogy jövő hét keddig ne lásson orvos, igaz?? Remélem, hogy semmi baj nem lesz!??
Nagyon arabnyosak vagytok! Én is reménykedem, hogy csak erről van szó, és valóban nagyobb jelentősséget kellett volna tulajdonítania neki, ha gond lehet és egyből tovább küldenie. Csak annyit mondott, hogy a doki tudjon róla. Meg olvastam, hogy a nagyon sok víznek tünetei is vannak és nekem semmi!
Mégegyszer köszönöm a nyugtatást!!!
Ha még van tapasztalat, várom és nektek is boldog Ünnepeket!! :)
Tegnap voltunk a magándokinál a 20. heti UH-n és nagyon alaposan megnézte a Kicsit, mint mindig.
MOndta, hogy teljesen rendben van minden! A magzatvíz is normális és egyáltalán nem mondja soknak. Pont jó, így valószínű tényleg épp pisilhetett a Kicsi, vagy nem ivott a vízből, esetleg már sok gyűlt és utána cserélődött le.
Köszi a bíztatást és a tanácsokat!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!