33 hetes vagyok,30. hétben voltam mikor 4d-n észrevették, hogy kissé kevés a magzatvíz, ezt most is megerősítették. Másnak is volt ilyen? Lett valami következménye?
Nekem is ezt állapították meg a 30. hét körül. A dokim annyit mondott rá, hogy nem vészes a helyzet, igyak sokat, hátha egy kicsi oda is megy belőle.
Először azt hittem viccel, de végül a férjem azt mondta, hogy vegyem komolyan, nehogymár ezen múljon... és bejött. Ittam vagy 4 litert egy nap, de sok kicsi részletben és a következő vizsgálatnál azt mondták nincs semmi gond a vízzel.
Azt nem tudom, hogy a rengeteg ivás miatt oldódott-e meg, vagy amúgyis változott volna, de a lényeg, hogy lett baj belőle.
szia
nekem is kevés volt a magzatvíz, és nekem is többet kellett inni, hátha alapon. És a 33 héten rendben volt minden.
szia, ezt találtam neked: [link]
én öt éve szültem, nagyon kevés magzatvizem volt, a kisfiam tökéletesen egészséges lett, csak császárral született korábban (emiatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!