Szoptatos mellzartot muszály most vennem, vagycsak szüls után ráér?
Szia!
Nekem is van, de nem használom, mert nem szeretem. Bő rám, terhesen 1-2x volt rajtam, de akkor úgy 15 kg-val több voltam, most már nagy. Amúgy tényleg jó, hogy nem kell huzigálni magadon a melltartót csak lekapcsolod és kész. Szerintem lassan már megveheted, a kórházban nem muszáj használni mert ott úgyis hálóing lesz rajtad, de ha akarod használhatod.
Én úgy voltam,mint te,hogy ráér megvenni szülés után. Majd mikor a kórházban belövelt a tejem és hálóingem állandóan tejes volt,akkor minden vágyam egy szoptatós melltartó volt! Na meg a mellszivóval is igy jártam,hogy ráér,közben meg majd szét szakadt a mellem a tejtöl,kézzel meg nem ment a fejés.
Szánd rá magad,most vedd meg,ha meglesz a baba amúgy se tudsz kimozdulni.
Hol van az előírva, hogy muszály?
Nekem nem volt, és nem is lesz....
Amúgy bármely boltba, ahol van kismamaruha, vagy teszveszen, vaterán, online boltokban...
írd be a googleba
Nekem sem volt, most sincs. 3 hónapos fiamat szoptatom. Egyszerűen én is úgy voltam, hogy ráér, aztán meg nem tudtam menni venni, mikor tudtam volna, nem volt rá pénzem, stb. Maradt a régi melltartóm. Már megszoktam.
Nem is bánom, hogy a kórházban nem volt, mert a szobatársamat a szoptatási tanácsadó nő úgy leordította a szoptatós melltartó miatt, hogy csak na. "Azonnal vegye le, vagy hozasson rendeset, mert ezt nem lehet használni, mert amúgy is le kell venni, ha normálisan akar szoptatni; fejni, masszírozni abban nem lehet, meg ilyenek." De tényleg! Ezért ne pontozzatok le. De az a nő egy hárpia volt, az tuti, én is csak pislogtam, hogy mi baja, mikor mindenki azt ajánlja, javasolja. Ez meg leugatja az első babás tapasztalatlan, friss anyukát úgy, hogy levegőt sem kap a meglepetéstől. Akkor örültem, hogy nekem nem az volt.
Egyébként tényleg már majdnem minden boltban lehet kapni, ahol fehérneműt is árulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!