Valóban használ a "szoptatós" sör?
Figyelt kérdés
Aki itta, mikortól és mennyit? Mindennap? Mi a neve és hol lehet kapni? Mennyire van sör íze? Mert nem szeretem a sört, csak a citromosat vagy narancsosat tudom meginni.
Köszönöm a segítséget!
30 hetes kismama
2011. jún. 3. 11:12
1/11 anonim válasza:
Én sima alkoholmentes sört ittam. 15 hónapos koráig szopizott a fiam. Azért hagytuk abba, mert tesót terveztünk. Nálunk bevált.
2/11 anonim válasza:
Én is azt ittam mindig és bevált.Egy éve szoptatom a fiamat
3/11 anonim válasza:
2.vagyok.Karamalz a sör neve amit én ittam
4/11 A kérdező kommentje:
A citromos sör nem jelenthet gondot, abban van 2% alkohol? Hetente 1-2 alkalommal 1 pohárnyi?
2011. jún. 3. 11:28
5/11 anonim válasza:
Én is mindennap ittam egy pohár alkoholmentes sört! Én is utálom a sört (semmilyen szeszes italt nem fogyasztok),nekem nem vált be,bár hozzá kell tennem,hogy nekem semmi nem segített!
6/11 anonim válasza:
A karamallz malátaitalból van citromos is! Bármelyik dm-ben megkapod. Árat nem tudok neked fejből mondani, de 500 ft alatt van, az tuti. Én ki fogom próbálni, minidigis csábító volt :)
7/11 anonim válasza:
2.vagyok.Én is a citromos karamalz-ot ittam és nagyon-nagyon finom..A síma nem nagyon ízlett
8/11 anonim válasza:
Igaz nem "szopatós" sör, de a minap láttam az auchan újságban gösser citromos alkoholmentes sört. Remélem nem elírás volt, és én most hülyeséget írogatok, de külön fel volt sorolva a citromos is. Még én sem láttam ilyet, de keresni fogom.
9/11 anonim válasza:
Igen.Most reklámozzák és 0% az alkoholtartalma
10/11 anonim válasza:
én ittam,semmit nem használt.nekem a sió almalé jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!