Ha a labor eredményen minden rendben akkor a baba is biztosan rendben van?
Baj bármikor történhet, de gondolj arra, hogy minden rendben lesz.
Én is 6 hetes UH-n voltam először, mindent rendben találtak, aztán csak a 12. heti UH-ra kell mennem, az még egy hét. A két UH között egyáltalán nem is lát orvos, nem volt semmiféle vizsgálat sem egyáltalán, úgyhogy megértelek. Nekem is nehéz ez a 6 hét úgy, hogy nem tudom, mi a helyzet odabent. Sőt nekem volt már vetélésem is. De bizakodni kell, hogy minden szépen halad a maga útján.
Pont ahogy az 1. írja, amíg benn van a pocakban a baba, sosem lehetünk teljesen biztosak, hogy minden rendben, mivel még a vizsgálatok sem 100%-ig pontosak, de nyilván ebben kell hinni és bízni!
De az anyai vér vizsgálatából meg pláne nem lehet következtetni arra, hogy a baba rendesen fejlődik...sajnos.
De emiatt ne keseredj el, szerintem ezen sokan átmegyünk/átmentünk :) Én is végig aggódtam a 9 hónapot...és persze az az azóta eltelt 2 évet :) Természetes, hogy aggódunk a picikénkért...
Egyébként onnantól, hogy majd érzed a mozgását, könnyebb lesz, legalábbis én nyugodtabb voltam onnantól, hogy érzetem, ahogy ficánkol odabenn :)
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!