Ma megyek vissza nődokihoz, nálam labor, férjemnél spermavizsgálat rendben van. Már ma számíthatok valami komolyabb vizsgálatra?
Azt mondta, miután megvannak ezek az eredmények, menjek vissza hozzá. Ha minden oké velük, következnek a műszeres vizsgálatok.
Folyt köv. Mert ide nem lehet többet írni.:-)
Fájtak valakinek ezek a vizsgálatok? Mit jelent az, hogy kellemetlen, mert sok ilyet olvastam?
Nagyon félek, kicsi a fájdalomküszöböm is, már egy sima vizsgálatnál akaratlanul is "összeszorítom a lábaim".Tudom, hogy kényes vagyok, de nem tehetek róla, tényleg nem nyavalyogni akarok, azt nem is szoktam, csak reflexszerűen így védekezem.
Hát szerintem komolyabb vizsgálatra ne számíts!
Max a hsg lehet fájdalmasabb,de nem csinálják azt hipp-hopp módjára!Az is ciklusfüggő Én úgy tudom!
Lehet uh-t csinál,peteérés követéssel,az meg nem fáj! :)
Mi még előtte állunk,nekem az első hormonvérvétel kipipálva,már csak a páromnak kell aztán meg a 23. napi vérvétel megint!
Kíváncsi leszek az eredményeinkre nagyon!
Azért írj,hogy mi volt a dokinál,kíváncsi leszek,hogy mi következik!
SZia!
Valóban nem volt vizsgálat. Méhtükrözés lesz majd, illetve átjárhatósági(de ezt asszem már írtam) Szerdán egyeztetünk időpontot. Tudsz valamit ezekről a vizsgálatokról. Altatásban végzik? Nálatok mióta nem jön a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!