Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spermavizsgálat eredményét ki...

Spermavizsgálat eredményét ki tudná valaki értékelni?

Figyelt kérdés

Sejtszám:20 millió A spermiumok alig mozognak. Spermiogeneticus sejtek néhol vannak. Diagnózis: R8680 A férfi nemi szervekből származó anyagok egyéb kóros leletei. Vélemény, továbbküldés:Oligospermia. És a mikrobiológiai lelet aljára ez volt írva: mikroszkópos vizsgálat eredménye: festett kenetben vizsg. Pozitív Gram - pálca

Gram + coccus

Előre is köszi a válaszokat!

2011. nov. 24. 08:07
 1/9 anonim ***** válasza:

A vizsgált sperma nem túl termékeny, lényegében. Az ondóban valami más elváltozást is találtak, ezért tovább vizsgálják.

Az oligospermia gyakorlatilag a nemzőképtelenséget jelenti.

Lombikos módszer várható szerintem.

2011. nov. 24. 08:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Oligospermia nem jelent nemzőképességet, csak azt, h kevés (olig =kevés) spermium található a mintában. Ez ugyebár nem lehet fő ok, mivel csak egyetlen egynek kell eljutnia a célig. A gond azzal van, h alig mozognak. A másik pedig, h van egy kis bakteriális fertőzés is, amit ki lehet kezelni (ez az a "Pozitív Gram - pálca

Gram + coccus")

A férjed netalántán ülő foglalkozású?

2011. nov. 24. 08:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, elrontottam :)

"Oligospermia nem jelent nemzőKÉPTELENSÉGET...

Véletlenül írtam képességet.

2011. nov. 24. 08:30
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Már kiértékelte a doki: oligospermia. Te írtad le.
2011. nov. 24. 08:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja és a coccus az azt jelenti, hogy van strepto- vagy staphylococcus a spermájában, de ez antibiotikummal kezelhető.
2011. nov. 24. 08:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Már megijedtem egy kicsit. Csak az eredményt adta ki egy nővér, dokival nem is beszéltünk.

Igen, a férjem napi 10 órát dolgozik, irodában, ülve!!

Mi is gondoltunk már erre.

Hova menjünk,h valamilyen orvossal is beszéljünk? Urológus?

2011. nov. 24. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Vissza ahhoz, aki spermavizsgálatra küldött.
2011. nov. 24. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Masodik valaszolo vagyok es bocs, h ekezetek nelkul irok.

A doki tuti, h fog gyogyszert felirni, h a bacikat kiuzze. Ez mar egy lepes. A masodik az, h a kura utan erdemes lenne kifigyelni egy olyan idoszakot, amikor te kb termekeny lehetsz es o szabadsagra megy.

Egy ismerosom egyedulallo anyakent hozzament egy ukofoglalkozast vegzo meddo pasihoz, akinek a hazassaga rament a sikertelen probalkozasra. Kis ido mulva ismerosom terhes volt a pasitol. Kiderult, h olyat tett a ferfi, amit nem sokszor azelott. A szabadsagat nem uldogelve toltotte, hanem a no gyerekeivel jatszva. Rogton lett par eletkepes kis fickoja.

Ajanlom azt is, h a parod kezdjen el napi rendszeresseggel jogazni v intimtornazni. Kell, h a verataramlast segitse, mert ez ad friss vert a herekhez, konnyiti a spermatermelest. Ajanlatos napi szinten cinket is szednie.

2011. nov. 24. 11:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy a mozgás nagyon hasznos lehet! Meg is fogunk próbálni valamit! Én már egy pár hónapja eljárok piláteszre.

Régebben kondizni járt, de mostanában nagyon "leült".

A nőgyógyászom küldte el spermavizsgálatra,mert mondta,h előbb őt vizsgálják ki. Ja,amúgy már lassan 1,5 éve próbálkozunk a babával.

2011. nov. 24. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.