Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúllyal és még arra nagyobb...

Túlsúllyal és még arra nagyobb hízással pl.20 kg nehezebb a szülés, vagy ez nem befolyásoló tényező?

Figyelt kérdés
2. babám, túlsúllyal kezdtem. 28 hetes elmúltam, de már 10kg plusznál tartok és sajnos ahogy magamat nézem, lesz is még jó pár kg. Első fiammal összesen 9kg híztam. Vérnyomásom, cukrom rendben, nem vizesedem. Csak bármit, bármikor eszem mert az agyam úgy gondolja, kismama vagyok és megtehetem :( :)
2014. ápr. 8. 19:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem legtöbbünk nem önszántából zabál, én például egyáltalán nem fogyasztok többet a megengedett kalóriánál sőt igyekszem kevesebbet enni, de annyira hízékony lettem a terhesség alatt, hogy a reggeli és esti két-két szelet kenyértől és egy zöldség-hús ebédtől is simán hízok heti egy kg-t...csokit egyáltaán nem eszem, cukros üdítőket, chipset sem, néha egy-egy péksüti, de tényleg max hetente egy-két db, és akkor sem csokis hanem sajtos pogácsa vagy ilyesmi. És mégis 13 kg-nál járok.
2014. ápr. 9. 07:35
 12/12 anonim ***** válasza:
28 kilót szedtem fel,engem nem gátolt semmiben,jól voltsm,voltunk.Utolsó napig igen aktív voltam,és a szüléssel sem volt semmi gond.Szerintem nem sok mindent befolyásol.
2014. ápr. 9. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!