Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudtátok hogy nem ajánlatos...

Tudtátok hogy nem ajánlatos simogatni a pocakot?

Figyelt kérdés

Az orvosom mondta,hogy ne nagyon simogassam a pocimat,mert nagyon ingerli a méhet,és az nem jó...a baba meg amúgy sem érzi!

Kibírom,csak én ilyet még nem hallottam!Akármerre látok kismamákat, mindegyik a hasát simizi!Akkor ők ezt nem tudják?

20h

2009. dec. 19. 14:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%
15:19-es, szeretkezzetek a pároddal, és hagyd, hogy a hüvelyedben menjen el védekezés nélkül. az orgazmus méhösszehúzódást eredményez, ami a terhesség vége felé beindíthatja a szülést, és a spermában is van vmi olyan anyag, ami ilyet eredményez.
2009. dec. 19. 19:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Prosztaglandin nevű anyag van a spermában,ami puhítja a méhnyakat.
2009. dec. 19. 19:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
En is hallottam, a sogornom mondta, aki szuleszno. Azt mondta, hogy amikor nst-t csinalnak es gyenge terhelest akarnak vegezni a terhesseg vegen, vagy tulhordaskor, akkor pocaksimogatasra kerik a kismamakat, ugyanis az esetek donto tobbsegeben olyan remek kemenyedest, osszehuzodast general, hogy nem kell maskepp terhelni. A mellbimbo ingerles is ilyen.
2009. dec. 20. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!