Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki vérzett a terhessége...

Aki vérzett a terhessége alatt, az mennyire?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akik huzamosabb ideig. Mettől meddig, mekkora mennyiségűt, milyen színűt? Köszönöm!
2014. ápr. 2. 23:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

először nagyon, kb. 3 napig- élénk piros színe volt.

majd mikor kiengedtek a kórházból, akkor már csak barnáztam, még kb. 1 hétig.

aztán még párszor, de csak kicsit, pár percig véreztem vagy pár óráig rózsaszínes izé volt. 27. héten szólt az orvos, hogy vegyünk meg mindent, csomagoljak össze, mert be is fordult, el is kezdtem nyílni és pár hetente véreztem...

aztán 35. héten vérzéssel beindult a szülés (szintén élénk piros), de sikerült visszatartani, 40. hétig kihúztuk :)

egyébként haematóma miatt véreztem

2014. ápr. 3. 00:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Hematoma miatt 5 heten keresztul vereztem...Elenk piros tiszta ver volt,de mindig csak torlesnel...Azert az is eleg ijeszto volt szamomra!
2014. ápr. 3. 00:58
 3/11 anonim ***** válasza:

5-tol 11.-hetig. Idonkent par napra abbamaradt, aztan barna folyas, es kb hetente 1x elontott a friss piros ver. A 8. heten volt a legdurvabb, akkor 3napon at ugy vereztem, mintha menstrualnek. Talan haematoma volt nekem is, de sosem derult ki egyertelmuen.

Aztan a 25. het korul volt egy kis beverzes. Egyszer megeroltetesre, kesobb pedig egy huvelyi fertozes (?) hatasara. Ezek kis maszatokvkķu

2014. ápr. 3. 04:32
 4/11 A kérdező kommentje:
Na igen, nekem is mostanában törlésnél vegyesen feketés-narancsárgás. Barnázással kezdtem, ahhoz képest tényleg ijesztő. De nem vagyok különösebben rosszul.
2014. ápr. 3. 07:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Es hany hetes vagy?
2014. ápr. 3. 09:30
 6/11 A kérdező kommentje:
6+4
2014. ápr. 3. 09:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Dokinal voltal? Kaptal progeszteron-potlast? Ha igen, akkor pihi (fekves), nyugi es pozitiv hozzaallas!!!
2014. ápr. 3. 12:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Kaptam, utrogestant, de több mint két hete. Most kicsit rosszabb.
2014. ápr. 3. 13:20
 9/11 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. En is hasznaltam az utrot. Es fekudtem a 13. hetig. Ezt tudod csak tenni, es erosen hinni a picikedben! Kitartas!!!
2014. ápr. 4. 11:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Amugy az utro artani nem tud, max nem hasznal. Ezt azert irom, mert irtad, h rosszabb...
2014. ápr. 4. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!