Volt aki vérzett a terhessége alatt, mégis minden rendben volt?
Figyelt kérdés
Ma reggel pisilés után véres lett a papír, mikor megtöröltem. Azonnal mentem dokihoz, megvizsgált. Baba jól van, méhszájam zárva. Azt mondta minden rendben. Megnyugodhatok? 28 hetes vagyok.2011. máj. 27. 20:24
1/9 anonim válasza:
Szia! Ha az orvos azt mondta, h mindkettőtökkel minden rendben, akkor persze, h megnyugodhatsz...Itt szerintem senki nem fogja neked megmondani, hogy mi volt az oka a vérzésnek, mivel senki nem nőgyógyász, de ilyen sok mindenkivel előfordult már. Az a fő, hogy megvizsgáltak és mindent rendben találtak :) Szóval, most már ne foglalkozz ezzel a dologgal, és szerintem higgy az orvosnak :) üdv
2/9 anonim válasza:
Én 7 és 12 hetesen véreztem, de nagyon. 2-2 hetet be is feküdtem a klinikára, de teljesen egészségesen, a 38. héten 3850g-vel született meg a kisfiunk. Én végig bíztam a dokimban, mindent úgy csináltam, ahogy mondta. Bár szerintem volt, hogy ő sem hitt benne, hogy végig tudom vinni a terhességet, de aztán meg velem példálózott másnak, hogy vannak élő csodák.
3/9 anonim válasza:
én 11 hetesen jártam ugyanígy mint te kedves kérdező. mi is rohantunk hajnalban az ügyeletre....szerencsére ma már van egy gyönyörű 9 hónapos lánykánk :)
4/9 anonim válasza:
Én szex közben kezdtem vérezni,6hónapos terhes voltam,orvosok nem tudták megmondani,hogy mitől,de semmi probléma nem volt. Kaptam infúziót és gyógyszereket,pár nap múlva hazaengedtek!
5/9 anonim válasza:
Sajnos az élet nem mindig napos!
Én 10 hetesen kezdtem vérezni, én is rohantam az orvoshoz. Uh rendben, méhszáj zárva, csak valami banális dolog okozhatja.
12 hetesen elvetéltem. Kinek hogy alakul : (
28 hetesen több esélyed van akkor is, ha baj van, de ha bármit érzel azonnal menj orvoshoz!
6/9 anonim válasza:
sajnálom kedves utolsó. Én 12. hétig véreztem szinte minden héten, állandóan a kórházba rohangáltam és ultrahangoztak, nem tudták honnan vérzem, de szerencsére nem volt baj. 12. hét után megszűnt, csak az orrvérzés maradt meg. Meg én kaptam rá vérzéscsillapítót is.
7/9 A kérdező kommentje:
16:53! Én is nagyon sajnálom! :(
Én csak egy kicsit véreztem, csak a papíron volt, a bugyimon már semmi, és azóta sincs semmi. Méhszájam zárva, baba szívhangja szép erős, uh-n is rendben volt minden. Nem tudom mi lehetett, doki sem tudta megmondani, ezért is idegesít a dolog még mindig egy kicsit. Gyógyszert sem kaptam.
Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 29. 20:09
8/9 anonim válasza:
Szia! Nekem többször is volt vérzése, 6 hetesen szeretkezés után, 9 hetesen csak úgy, és 15 hetesen pont úgy volt mint nálad, a babóval minden okés volt, de néhány napra rá kiderült, hogy hematómám van. Szerencsére ha sokat pihensz és szedet a Magne B6-ot akkor elmúlik. Nálunki is így volt. Néhány nap vérzés, mert kiürült, aztán még 2 hét barnázás, és fekvés. Most már minden rendben. Nálatok is az lesz. :-)))
9/9 anonim válasza:
Mármint, hogy minden rendben lesz. Persze, ha nem szünnek a tünetek irány az orvos. Inkább többször feleslegesen, mint egyszer baj legyen belőle. Tehát nyugi és pihi :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!