Kinek volt az elején problémás terhessége, de végül minden rendben lett? Többi lent.
Szisztok! Ma vagyok elvileg 5+2 hetes. De már mióta meg kellett volna jönnie, görcsöltem (ez már elmúlt) és folyamatosan barnázok. Nekem ez a 4. terhességem, 3 gyerekem van, ilyen még nem volt. Nagyon félek, hogy beteg lesz a baba, hogyha túléljük a 12. hetet. Tudtok biztatni vagy megnyugtatni?
Köszönöm!
Szia!
Remélem doki látott emiatt és kaptál utrogestant és tárait?:-)
Én is így voltam a 7.hét végéig,szedtem a gyogyszert és rendben lett minden,hétfőn töltöm a 12hetet és 3.baba!Nekem se volt z első 2vel ilyen,missed ab gyanus voltam!
Menj orvoshoz mielőbb ha eddig nem kaptál a barnázásra semmit!
Hát a görcsölés a méhed megnagyobbodása teszi. A barnázást sokan említik. Ezek inkább a vetélés veszélyét jelzik esetleg.
Sajna te is tudod mennyi minden lehet....
Csak pozitívan. Próbálj jókra gondolni.
A 18 hetes uh után nyugodtam meg, akkor adtunk neki nevet.
Addig úgymond nem éltem bele magam...
Negatív dolgokat ne erősítsd magadban, az biztos.
kitartás
Szia! Én is így voltam a második babámmal, aki 2010.03.01-én megszületett :)
A terhesség elején elkezdtem barnázgatni, de időben elmentem orvoshoz. Haematomát(vérömleny) állapítottak meg és emiatt szigorúan feküdnöm kellett, szinte csak wc-re, fürödni kelhettem ki az ágyból és no sex a 12 hétig. Ez a dolog vagy felszívódik, vagy kivérzik. Nekem a 12 hét végén kivérzett, de addigra már elég nagy volt a baba ahhoz, hogy ne tudjon a vérzéssel távozni. A vérömleny keletkezése a sárgatesttel kapcsolatos, ne izgulj, nem károsodik a baba.
Isten ments, hogy megijesszelek, de én az említett barnázós tünetekkel veszítettem el a második és harmadik gyermekemet. Egyiket a 10., másikat a 8. hétben...
A negyedik babánál szintén barnázni kezdtem, Utrogestan kúpokat kaptam, és most van egy gyönyörű, egészséges kislányom.
Szóval én amondó vagyok, irány a doki!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Orvoshoz elvileg jövő héten szerdán próbálok menni, addig meg magne B6-ot szedek. Dokimmal is beszéltem telefonon, ő is azt mondta, hogy hat hetesen lehet elvileg látni, hogy mi a helyzet (szerdán töltöm). Itt (Debrecen) szerintem nem szoktak az elején gyógyszert adni,csak később, gondolom, a természetes szelekció miatt vagy nem tudom...
Pihenni a 3 gyerek miatt korlátozottan tudok csak. Főleg amiatt aggódom, hogy ilyen nekem még nem volt. Az első és a harmadik babánál volt nagyon kicsi barnázás, de elmúlt. Félek, hogy arra utal, hogy beteg a baba. azért igyekszem pozitívan gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!