Kinek volt az elején problémás terhessége, de végül minden rendben lett? Többi lent.
Szisztok! Ma vagyok elvileg 5+2 hetes. De már mióta meg kellett volna jönnie, görcsöltem (ez már elmúlt) és folyamatosan barnázok. Nekem ez a 4. terhességem, 3 gyerekem van, ilyen még nem volt. Nagyon félek, hogy beteg lesz a baba, hogyha túléljük a 12. hetet. Tudtok biztatni vagy megnyugtatni?
Köszönöm!
Nekem ez a pici lesz a 3-ik babám:)
Az első 2-vel csak azt vettem észre,hogy nő a pocim,de ezzel a kis pocimanóval más a helyzet.
Nemvárt napján pár napig barnáztam,erre kapram B6-ot,és elmúlt tőle szépen!:)
Hányinder,hányás,émelygés,mellfájdalom,stb...tart még most is,de csökkenni látszik ez a tünet.
Ne ilyedj meg,de azért nem árt ha elmész a dokidhoz,mert jobb ha ad a barnázásodra valamit--mondom,nekem a B6 vált be!(nem Magne B6,csak síma B6)
9 hetes km
9:26-osnak: köszi szépen! kívánom, hogy minden rendben legyen veletek továbbra is.
Nálam most az a helyzet, hogy elmentem orvoshoz, ahol 20 mm, igen vaskos méhnyálkáhártyát állapított meg az orvos, több helyen van felritkulás (gondolom, innen jön a barnás folyás és vérzés). Petezsákot még nem lehetett látni, de hát nem is vártam, igen korán van még. Az orvos mondta, hogy mintha lehetett volna látni valamit. (Ugyanis kétféle hüvelyi uh-gos géppel is megnéztek). Vettek ma vért, béta-HCG-szintet néznek, hogy kizárják a méhenkívüli terhességet. Holnap kell visszamennem az eredményért. Hát nem tudom, hogy mi lesz ebből.
Most 2,5 hós a kisfiunk, itt alszik a másik szobában.
Volt egy missed ab.om, aztán vele 7 és 12 hetesen 2-2 hétig kórház, mert véreztem, csináltattunk amniocentézist is, de végül mindezek ellenére egészségesen megszületett. Igaz sokat feküdtem, pihentem vele. 10-es Apgarral született, eddig minden rendben.
Mai eredmények: 735-ös HCG, erre azt mondta a doki, hogy ez valahol terhesség, két nap múlva újabb HCG- és UH-kontroll. Akkor már látszania kell valaminek. Főleg a méhenkívüli terhességet kell kizárniuk.
Kérdeztem a vérzést (ma még nem nagyon volt kopp-kopp-kopp), vagyis folyást, azt mondta, hogy ígéri nekem, ad Duphastont két nap múlva, hogyha látszik. Mert ha ez egy korai vetélés, a 735-ös hcg nem fogja vissza. Úgyohgy itt tartok, kíváncsi vagyok, mi lesz ebből.
No, hát voltam orvosnál, vettek vért, aminek még nem tudom az eredményét, majd holnap, de az ultrahangon 6 mm-s petezsákot :) láttak, ami szerintük 5 hetes terhességnek fele meg.
Hát kicsit kezdek reménykedni, de a kevés barnázgatás-vérezgetés még mindig itt van, (holnap tudok beszélni a dokival is), szóval majd még meglátjuk. Megírom holnap a hcg-eredményt, remélem, hogy jól feljődik a baba.
Szia, köszönöm a drukkot:)
Ma kaptam meg a vérvétel eredményét is, 1826 U/L a hcg-m, ez jó, rendesen duplázódik. A petezsák körül intenzív áramlás van, azt mondta a doki, hogy vigyázni kell ezzel, pihenni kell, mert ebből vérömleny is lehet. A vérezgetésre rutascorbint mondott a doki, magnerotot meg kímélő életmódot ill terhesvitamint. Két hét múlva kell jelentkeznem terhesgondozásra. Remélem, addig nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!