Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama aki...

Van itt olyan kismama aki vérzett a terhessége elején és megmaradt a babája? Leírná a történetét?

Figyelt kérdés

Hogyan és mikor jött rá, hogy mégis babája lesz? Vérzés előtt voltak-e tünetek stb?

Előre is köszönöm!

2014. jan. 18. 20:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
A masodik terhessegemmel voltam 5-6 hetes terhes, amikor erosen gorcsoltem es nehamy oran at vereztem. Masnap elmentem a nogyogyaszhoz es mondtam neki, hogy elveteltem es biztosan nem urult ki a szervezetembol. Mi most a teendo?- kerdeztem. Atmentunk az ultrahangra es bekapcsolta a picim szivhangjat. :-) Minden rendben volt vele, sehonnan nem vereztem mar, es teljesen egeszseges leyt. Majd 38 hetre szuletett. :-)
2014. jan. 18. 21:02
 2/22 A kérdező kommentje:
Gratulálok Anyuka! Jó ilyen történetet olvasni! :)
2014. jan. 18. 21:11
 3/22 anonim ***** válasza:
Lombikunk volt. Úgy az 5-6. héten (dolgoztam) görcsölt a pocakom, mintha meg akarna jönni és véreztem. Berohantam (szinte bőgve) a klinikára, UH-n én is a szívét láttam. Lehet, hogy a másik embriót vesztettük el, vagy a punkció miatt volt esetleg vérömleny. Betegszabi és pihenés a 12. hétig, megtámogatva gyógyszerrel. 39 hetesen szültem, császárral, de nem emiatt.
2014. jan. 18. 21:22
 4/22 A kérdező kommentje:
Akkor te is megszenvedtél a babádért! Örülök, hogy végül minden rendben van! :)
2014. jan. 18. 21:27
 5/22 anonim ***** válasza:
1. Vagyok. Koszonom! Felmerult nalad problema, vagy csak kivancsisag?
2014. jan. 18. 22:21
 6/22 anonim ***** válasza:

En mindig hosszan pecseteltem menstruacio elott. Igy volt, amikor eloszor terhes lettem, akkor elveteltem 6 hetesen. Aztan masodjara is a szokasos pecseteles, majd verzes es kesobb is tobbszor pecseteltem meg vereztem kb 3-4 honapon at, viszont tul is hordtam vegul, semmi baja nem lett a fiamnak.

Erdekes, hogy szules utan teljesen elmult ez a menstruacio elotti pecseteles, terhesseg alatt se jott elo, minden ilyen gond nelkul varom a masodikat, mar 39 hetnel jarok :)

2014. jan. 18. 22:23
 7/22 A kérdező kommentje:
De jó! Gratulálok neked is!
2014. jan. 18. 22:29
 8/22 A kérdező kommentje:
Nincs problémám, csak annyi, hogy megjött csütörtökön, mikor már azt hittem baba lesz. Voltak halvány pozitív tesztjeim, lényegében 3 napot késett. Hőmérsékletem azóta is fenn van és nagyon fájnak a melleim. Ma meg rettentő ingerlékeny voltam, és megint szurkálást éreztem a hasam aljában. Nem csináltam tesztet azóta, valószínűleg ezt mindet csak beképzelem mert babát szeretnék. Vérzés nem volt sok, de nekem nem is szokott erős lenni. Ma már éppen csak összepiszkolta a tampont. Talán teljesen rágörcsöltem már a témára és ez a baj. Nem tudom hogyan tegyem magam túl ezen a dolgon, most is itt sírok... :(
2014. jan. 18. 22:37
 9/22 anonim ***** válasza:
O te jo eg!!! Szegeny!!!! Nagyon sajnalom! Ez az egyik legnagyobb kin, amit egy no atelhet... :-( Azert remelem, hogy nem varat mar sokat magara a kicsetek!!! Addig pedig kitartast!!!!
2014. jan. 18. 22:46
 10/22 anonim ***** válasza:

Azert en a helyedben nem adnam fel...Anno en is menstrualtam a nemvart napjan.Igazabol a magas hom miatt volt gyanus a dolog,mert nekem mindig leesett menstruacio elott 2 nappal...

Ez volt anno az en kerdesem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2014. jan. 18. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!