Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama aki...

Van itt olyan kismama aki vérzett a terhessége elején és megmaradt a babája? Leírná a történetét?

Figyelt kérdés

Hogyan és mikor jött rá, hogy mégis babája lesz? Vérzés előtt voltak-e tünetek stb?

Előre is köszönöm!

2014. jan. 18. 20:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm lànyok! Kedves utolsó vàlaszoló! Nem tudom megnézni a görbédet, pedig kívàncsi lennék rà! Olyan jó,hogy vannak sikertörténetek is! Legalàbb ezeknek örülök! Hétfőn azért tesztelek egyet, csak hogy làssam kiürült-e a hcg. Mindenkinek sok boldogsàgot kívànok!
2014. jan. 18. 23:17
 12/22 anonim ***** válasza:

itt a gorbem is ha szeretned megnezni...

utolso voltam

[link]

2014. jan. 19. 01:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Szia! csak,hogy mégis adjak reményt. Lombikbaba ficánkol a pocakban,lassan betöltjük a 19.hetet. 16.lombikra sikerült, előtte volt két vetélésem missed ab.al, és két hasűri vérzéses méhenkívüli terhességem . a mostaninál 6.héten egyik pillanatról a másikra elöntött a vér, szó szerint, rohantam sírva a dokimhoz, és láss csodát, ott vert a mi csodababánk pici szíve. rá két napra újra elöntött a vér, na akkor azt gondoltam, vége...zokogtam, pedig minden gyógyszert amit ilyenkor lehet kapni megkaptam,és mégis véreztem. És láss újabb csodát a mi babánk tökéletesen érezte ott bent magát, szívecske dobogott ezerrel:) kiderült egy haematóma volt a petezsák felett, a legrosszabb helyen,mert ahogy kiürült elsodorhatta volna a mi babánkat, de a mi életkénk nagyon erős volt, most meg már vígan ficánkol és júniusban megérkezik!
2014. jan. 19. 06:38
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a görbét! Most ilyen az enyém, hozzá kell tennem, hogy szerdán és csütörtökön két órával korábban kellett kelnem, nem aludtam meg a 6 órát azon a két napon.

[link]

2014. jan. 19. 09:21
 15/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Nagyon sajnálom amiken keresztül mentél! De végre ott ficánkol a hasadban! Június mindjárt itt van... Addig is jó babavárást! :) Nekem már van egy kisfiam, aki bearanyozza az életem. :) Volt méhen kívüli terhességem nekem is, azt senkinek sem kívánnám! A szülés semmi ahhoz képest amit akkor átéltem. Ráadásul én nagyon nehezen épültem fel utána, jó félévig tartott...
2014. jan. 19. 09:25
 16/22 anonim válasza:

Szia!

Nekem 8+5hetesen volt pecsételő vérzésem. A doki befektetett 3 napra megfigyelésre, és azt mondta, hogy a szervezetem még emlékszik a menstruációm idejére, és azért van egy kis vérzés, mert elméletileg az időtájt kellett volna megjönnie. Azóta nem volt semmi

12hkm

2014. jan. 19. 10:40
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam is volt ilyen. jóval a nemvárt előtt pozitív teszt... uh-on 1 héten át semmi. majd egyszer csak előkerültek. 3 petezsák volt. rá 3 napra bevéreztem, több napig halvány rózsaszínes folyás-pici vér,mint kiderült nagy eséllyel a 3. iker ment akkor el. a 12. héten újabb barna maszat, akkor a 2. iker szívódott fel. és 36+6ra született egészséges kisfiam :)

2 hós baba anyukája ;)

2014. jan. 19. 11:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia....A hogorbes valaszolo vagyok.Uuuuu....Ez nagyon hasonlo az enyemhey,es szerintem nagyon baba gyanus!

En a helyedben nagyon bizakodo lennek.

Egyebkent azt nem jeloltem mar mert nem volt kedvem a hogorben,de a masodik verzesestol idoponttol tegnap elottig vereztem...Mint mult heten kiderult hematoma miatt.Szoval ne add fel,ha gyenge a verzesed nincs veszve semmi.En drukkolok!

2014. jan. 19. 14:58
 19/22 A kérdező kommentje:
Reggel tesztelek mindenképpen, de nem fűzök túl nagy reményeket. Most abban bízok nem egy újabb méhen kívüli... Bár akkor nem éreztem magam terhesnek, csak egyszerűen nem jött meg és pozitívak lettek a tesztjeim. Jut eszembe az első gyermekemnél mikor először voltam uh-n, volt egy cisztikus képlet, ami nagyobb volt a petezsáknál. Szerencsére 2 hét múlva felszívódott, akkor nem is tudtam milyen kockázata van, de szerencsésen végződött. Nem tudom most mi van velem, de valami nincs jól azt tudom. Ha megcsináltam a tesztet jelentkezem.
2014. jan. 19. 15:13
 20/22 anonim ***** válasza:
Na, eredmény?
2014. jan. 20. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!