Van vagy volt olyan kismama aki terhessege elejen verzett akar 4 napig es a babanak semmi baja nem lett?
Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 22:36
1/4 anonim válasza:
Nekem az első hónapokban, mikor meg kellett volna jönnie, nagyon fájt a hasam, és barnás folyásom volt.
Magne B6-ot mondott a doki, és fekvés, amennyit tudok.
Nem lett semmi gond, bár én tényleg rengeteget pihentem.
2/4 anonim válasza:
Én a 7. héten véreztem,de nagyon 1 napig, utána csak barnázás és semmi baja nem lett a babának.
27 km
3/4 anonim válasza:
Szia!
én 12. hétig véreztem, kórházba is befektettek egy hétig, itthon is feküdnöm kellett.
panandint vagy magneb6-ot kellett szednem 3x2-t.
Most 32 hetes vagyok, és eddig úgy néz ki, hogy a baba egészséges
4/4 anonim válasza:
7hetesen 4napig feküdtem kórházban erős vérzéssel(napi3-4betét) de ezóta semmi és a baba is teljesen egészséges! üdv 23hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!