Aki vérzett a terhessége alatt, segítene?
Figyelt kérdés
Ha véreztél a 12. hét után, milyen vér volt?(Mint amikor menstruálsz vagy, mint amikor elvágod a kezed??)
17 hetes kismama.
2011. aug. 21. 14:19
1/8 anonim válasza:
Hát én nem tudok nyilatkozni, mert én az első 5 hónapban szinte rendesen menstruáltam (csak 1 nappal kevesebb ideig tartott). A babámnak mégsem volt semmi baja sohasem, minden egyes alkalommal rohantam dokihoz, aki azonnal meg is vizsgált, és semmi baj nem volt. Talán kicsit élénkebb piros volt, mint rendes menstruációnál, legalábbis, ahogy most visszaemlékszek, mintha betéten világosabb lett volna (bocsi a gusztustalanságért).
2/8 anonim válasza:
nekem is nagyon világos színű,de a betéten hamar megbarnult.Nálam hajszálerek pattannak el odabent.
3/8 anonim válasza:
Nekem is világosabb volt a menstruációnál. A babám ennek ellenére időben született és egészségesen.
4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, máshogy nem tudom megfogalmazni.
Elvágtam ott lent magam, az vérzett még aznap, de utána 3 napig semmi, most megint. Ugye nem a baba miatt vérzek?? Szerintem már begyógyult a "sebem", 1-2 nap alatt be szokott..
2011. aug. 21. 15:40
5/8 anonim válasza:
elenkpiros ver a veszelyes, veteles jele, nekem olyanom volt
a "barnazas" a kevesse veszelyes.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem élénk színű, hanem olyan, mint amikor a lap szélével megvágom az ujjam és vérzik 1-2 csepp mennyiséget.. Szerintetek??
2011. aug. 21. 20:50
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy olyan helyen volt/van a seb, ahol mondjuk wc papírral megdörzsölöd és újra elkezd vérezni, vagy a ruha vagy betét dörzsöli és azért van, nem?
8/8 A kérdező kommentje:
De! Köszönöm, megnyugtattál!!
2011. aug. 22. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!