Azt szeretném, ha olyan kismama írna, aki a terhessége első harmadában vérzett. Nem csak a mensi idején, hanem akár napokig, hetekig. Mit lehet ilyenkor tenni?
szia,
Nekem volt az első babómmal vérzés a 6. héten. Meg még utána is. Nem sok, de volt.
Menj orvoshoz, mindenképpen, mert gyógyszer kell rá, hogy megmaradhasson a baba.
Pihenj sokat.
Én barnáztam kb.2-3 napig a 7.héten és pontosan rá egy hétre megint,de mivl veszélyeztetett terhes voltam az előző veélésem miatt a doki egyből írt rá uthrogestan /terhességmegtartó/h.kúpot,utána elmúlt és nem volt semmi gond.
18 hetes
Én véreztem. Egyet lehet tenni, rohanni az orvoshoz. Először nálam nem csinált semmit, aztán másnap rosszabb lett a helyzet, újra elrohantam hozzá, s mondtam, hogy tegyen valamit, mert nagyon szeretném ezt a babát. Akkor adott hormonpótló gyógyszert, amire újabb két nap múlva elmúlt a vérzés.
Azóta minden rendben!
33 hetes kismami
Én is barnáztam, meg véreztem többször.Az 5. héttől.Kaptam rá utrogestant és feküdnöm kell.Most már nem szedhetem az utrogestant, de még mindíg előfordul barnázás, és egy kicsi vér.Feküdnöm kell.
16 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!