Apás szülés? Véleményetek? Első babás vagyok, közeleg a nagy nap és a párom minden nap mást akar, maga sem tudja mi lenne jobb. Szeretné de fél. Szerintetek? Igaz hogy nem lát semmi véres "jelenetet"?
szia4!
az én párom ugyan így van vele, bár mi még "csak" félidőnél járunk mindig is foglalkoztatott a kérdés, mindig azt mondta, hogy ő nem jön be, majd mikor az egyik nem rég szült bnőm itt volt, és elmesélte hogy az ő párja hogy élte meg egyre jobban hajlik rá, én mondjuk azt mondtam neki majd ott eldönti, hogy akarja-e, én szeretném, de a döntés az övé...
ja igen, elmesélte neki, hogy ha nem akar véres jelenetet látni nem muszáj! ha végig a válladnál van nem fog látni, a köldökzsinórt se muszáj elvágnia, ha nem akarja, a babát ha minden rendben van és viszik vizsgálni elkísérheti, sőt fel ajánlják neki, hogy ő írja rá a karszalagra a baba nevét, tehát amíg az anyát varrják addig a apával lesz elfoglalva majdnem mindenki, persze jó értelembe:)
ja, amit akartam még írni, hogy lehet hogy már kórházban máshogy van, én csak ezt az egy példát tudom:)
az előző voltam
örülök hogy mást is foglalkoztat a kérdés :) Erőltetni nem fogom,majd lesz ahogy lennie kell.De azért elmesélem neki amiket írtatok :)
Szép napot nektek
Szia!
Én is apás szülést szeretnék, és apárom nálunk is hezitál, ezért megegyeztünk, hogy majd akkor amikor élesben megy a dolog, eldönti, hogy bejön-e vagy sem. Ezt a döntést rá bízom, mert erőltetni nem szabad, nehogy később probléma legyen. A bnőmtől megundorodott a férje, mert nem akart bemenni, de az asszonyka beráncigálta. Nem akarok így járni, ezért majd ő dönt az utolsó pillanatban, hogy felkészült-e, vagy sem.
Nekem azt mondta a párom, hogy ha szeretném bejön velem, de magától nem jönne. Én nem erőltetem a dolgot, mert aztán még azon is idegeskedhetek, hogy ő hogy van? Minden esetre azt szeretném, hogy legalább a vajúdásnál ott legyen, mert amíg tudok szeretnék sétálni, hogy jobban táguljak és ehhez kell az ő segítsége is. A kitolásnál meg meglátjuk mi lesz.
Én mindenesetre nem erőltetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!