Szerintetek jobb a szülés ha nincs ott az apa?
Nem nagyon van ido odafigyelni arra, hogy ki van ott.
Nekem azert megnyugtato volt, hogy ott is vigyaz rank.
én nem pártolom. ha már valaki, akkor édesanyám. ő át tudja érezni ugyanezt a fájdalmat vagy épp az örömöt majd velem együtt.
szegény jó párom meg csak szenvedne attól, hogy én szenvedek :D
sajnos olyanról is hallottam, hogy az apás szülés miatt valaki megundorodott a feleségétől.
régen sem voltak benn az apák a szülésnél, az ő dolguk az, h izguljanak, de egy férfinek kb annyi köze van a szüléshez mint egy ábécéskönyvnek a doktori disszertációhoz....
Èn nagyon ellene voltam, de a férjem nagyon bent akart lenni, annak ellenére hogy undorodik bármi doktori dologtól.
Aztán megegyeztünk hogy elmegyünk együtt felészítöre, apás felkésítö volt, így jöttek más apukák is és olyan gyakolatokat tanultunk amik segítik a szülést, söt szülöszobára is lementünk, és ott felfeküdtünk a szülöágyra stb... így a párom már rutinosan mozgott a szülöszobán.
aztán bementünk szülni és nagyon gyorsan jött minden, így bent maradt, a hátam mögött ült, csak a kezemet fogta es pont erre volt szükség, a vajúdás könnyítés nem jött be.
aztán kibírta, és most sincs köztünk semmi gond. 5 hónap után is heti 1x minimum össze bújunk. de ez egyén függö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!