Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok! Szerintetek...

Piripo1991 kérdése:

Terhes vagyok! Szerintetek jól döntök?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Január 28adikán volt az utolsó menstruációm, februárban csináltam tesztet negatív lett és orvosnál is voltam aki szintén nem látott semmit. Azóta sem jött meg, állandóan fáradt vagyok, émelygek, ma reggel hánytam is, éhes vagyok, a melleim feszülnek és fájnak, szóval ne kérdés babát várok.A gond nem is ezzel van, hanem hogy 22 éves vagyok és van kettő nagyobb testvérem akik főiskolára járnak ill. dolgoznak, és a szüleim nem akarják hogy megtartsam (de meg fogom) , mert szerintük tönkre teszem a fiatalságom, nekem is főiskolára kellene járnom stb..... Nem beszélve arról , hogy én vagyok a legkisebb és én szülök először.....szóval rendesen ki van akadva anya, mert még csak ő tudja,és rá akar beszélni hogy vetessem el, de én nem vetetem és szerintem már nem is lehetne ha akarnám sem.A párommal 7 éve együtt vagyzbk, most külföldön dolgozik, de sajnos egyre kevesebb kint a munkája így lehetséges hogy már nem tud visszamenni oda ahol eddig dolgozott, de attól nem félek hogy nem tudná eltartani a gyerekünket, és engem addig amíg óvodába nem vihetem a kicsit. Igazából csak azt szeretném hogy meséljétek el ha voltatok ilyen helyzetben, ill. szerintetek jó döntést hoztam???
2014. ápr. 2. 13:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

De pontosan azt írta, hogy el tudna menni albérletbe. Olvasási, értelmezési gondok?

Még szép, hogy a párjától vár segítséget, hiszen ők egy család, egy közös gyerekkel, akikért mindketten felelősek.

Annyira szűk látókörűek vagytok, annyi azt hiszitek, hogy fekete vagy fehér minden.

De ha most az ellenkezőjét írta volna le, nektek lenne a legnagyobb szátok, hogy gyilkos és hogy tehet ilyet.

2014. ápr. 2. 15:57
 22/25 anonim ***** válasza:
20%
Hidd el nem vagyok abortusz ellenes, mert ha nincs hol lakni, nem dolgozik, párja se, semmijük sincsen akkor az a legjobb megoldás, nem a "majd lesz valahogy".
2014. ápr. 2. 15:59
 23/25 anonim ***** válasza:
72%

Miért baj, ha 4en együtt alszunk, és a nyitott ajtó a nappali felé szellôzteti a szobát? Nem panelszoba, hanem vályogház...(méreteiben is). Igen, orvos vagyok, akkor is, ha nem hiszed. Éppen ezért sokat szellőztetünk, és 24 C helyett 20,5 C van - sokkal egészségesebb, mint egy zárt ablakos icipici szoba. Nekünk ez jutott - mivel nem Budapesten van, olcsóbban (még a napi ingázással is), mint ott egy panel.

És igen, azt írta, ha akarna, el tudna menni albérletbe! Csak eddig gondolom nem volt rá szükség. És hogy NEM fél attól, hogy pénz nélkül maradnak - ezt hadd tudja ő, miért gondolja. Gondolom, párja talál megfelelő állást, hogyha a mostaninak vége. Nem ismerjük a szakmáját... Akkor mi a gond?

2014. ápr. 2. 20:01
 24/25 anonim ***** válasza:
83%

Jól döntesz!

Gratulálok nektek! :)

Hagyjuk már ezt a más és a szülei nyakára szül dumát. Aki tud normálisan gondolkodni, rendes anyagi helyzetben van a CSALÁD!!! mert itt azon van a hangsúly akkor miről beszélünk? Az a legnagyobb baj ebben a világban, hogy mindenkinek csak a karrier számít és jajj főiskola, egyetem stb... sajnálatos, hogy itt is folyamatosan csak ezek az emberek tudnak ugatni, mert az, aki már fiatalon vállal gyermeket az már hülye, idióta és felelőtlen.. Persze! Ez mind az irigység jele!

Visszatérve az elejére, a más nyakára szüléssel. Attól mert a szülők anyagilag támogatnak valakit a gyermeknevelésben még nem jelenti azt, hogy a nyakukra szül. Egy családban az összetartás számít nem pedig az, hogy jön a gyerek és mondjuk egy részről van csak bevétel. Egy igazi szerető, rendes családban nem ez a lényeg, hanem egymás segítése.

2014. ápr. 2. 20:06
 25/25 anonim ***** válasza:
77%

Némelyik itt olyan okos.. Az agyam elszáll. Olyanok ítélkeznek itt a gyerekvállalásról, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy bizony megesik néha az, hogy az ember kicsit a szülei segítségére szorul? Akkor ti milyen szülők vagytok, vagy lesztek, ha a jövőben úgy adódik, hogy segítenetek kell bizonyos helyzetekben a gyereketeknek? Megtagadjátok tőle? Vagy így milyen példát kaptatok a szüleitektől? Ti ítélkeztek?

Kedves kérdező, jól döntöttél, úgy még sose volt, hogy valahogy ne lett volna, ahogy az egyik előttem szóló is írta, nem kell sok pénz ahhoz, hogy egy kisgyerek boldog legyen.

2014. ápr. 3. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!