Sziasztok! Január 28adikán volt az utolsó menstruációm, februárban csináltam tesztet negatív lett és orvosnál is voltam aki szintén nem látott semmit. Azóta sem jött meg, állandóan fáradt vagyok, émelygek, ma reggel hánytam is, éhes vagyok, a melleim feszülnek és fájnak, szóval ne kérdés babát várok.A gond nem is ezzel van, hanem hogy 22 éves vagyok és van kettő nagyobb testvérem akik főiskolára járnak ill. dolgoznak, és a szüleim nem akarják hogy megtartsam (de meg fogom) , mert szerintük tönkre teszem a fiatalságom, nekem is főiskolára kellene járnom stb..... Nem beszélve arról , hogy én vagyok a legkisebb és én szülök először.....szóval rendesen ki van akadva anya, mert még csak ő tudja,és rá akar beszélni hogy vetessem el, de én nem vetetem és szerintem már nem is lehetne ha akarnám sem.A párommal 7 éve együtt vagyzbk, most külföldön dolgozik, de sajnos egyre kevesebb kint a munkája így lehetséges hogy már nem tud visszamenni oda ahol eddig dolgozott, de attól nem félek hogy nem tudná eltartani a gyerekünket, és engem addig amíg óvodába nem vihetem a kicsit. Igazából csak azt szeretném hogy meséljétek el ha voltatok ilyen helyzetben, ill. szerintetek jó döntést hoztam???
Nem voltam ilyen helyzetben, de szerintem jó döntést hozol. A kérdésed alapján soha nem tudnád megbocsájtani magadnak az abortuszt!
Sok sikert :)
2014. ápr. 2. 13:54
2/25 anonim válasza:
Ha meg akarod tartani a gyereket, akkor semmiképp se engedd, hogy erről lebeszéljenek. Az a jó döntés, amit szívvel-lélekkel akarsz. (Gondolj bele, akarod a gyereket, de elveteted, ezt gyilkosságként fogod fel, és a következő 50 évben utálni fogod magadat meg anyádat is, amiért rábeszélt, most akkor mi van a tönkretett fiatalsággal...?)
De. Honnan tudod, hogy terhes vagy? Menj el megint orvoshoz, csak ő tud biztosat mondani. Mert amúgy simán lehet, hogy más miatt nem menstruálsz, a többit meg csak beképzeled magadnak. Nem szeretnélek lelombozni/megijeszteni, de én a helyedben megnézetném magam. Biztos ami biztos.
2014. ápr. 2. 13:58
3/25 anonim válasza:
Tesztet is csináltál, ami pozitív lett? Vagy csak a tüneteid alapján gondolod, hogy terhes vagy?
2014. ápr. 2. 14:01
4/25 A kérdező kommentje:
Jajj igen még a múlthéten a tüneteim előtt csináltam tesztet ami pozitív lett :
2014. ápr. 2. 14:04
5/25 anonim válasza:
nem tudná eltartani a gyerekünket, és engem addig amíg óvodába nem vihetem a kicsit
És addig? Ha nem talál munkát? Hol fogtok élni? Te mit csinálsz? dolgozol?
2014. ápr. 2. 14:07
6/25 A kérdező kommentje:
Én nem ezt írtam :), azt írtam hogy NEM FÉLEK attól hogy nem tudná eltartani, Ez a ház dolog soha nem izgatott, most ha arra várok hogy mikor lesz saját házam háthhh lehet hogy klimaxolnék mire a gyerek jöhetne..., albérletbe meg ha menni akarnék most is megtehetném, egyenlőre a pároméknál laknánk aztán meg ahogy alakul
2014. ápr. 2. 14:13
7/25 anonim válasza:
Gratulálok az érett gondolkodásmódodhoz!
2014. ápr. 2. 14:17
8/25 A kérdező kommentje:
Én meg gratulálok hozzád, tipikus magyar mentalitás :) , ne haragudj már hogy örülök a gyerekemnek annak ellenére hogy nem vagyok milliomos :) sajnállak, mert érzelem szegény kötekedő, okoskodó, rosszindulatú ember vagy , be vagy savanyodva csak sajnálni tudlak, ne érts félre én bírom a kritikát csak a rosszindulatot nem :) azért a többi válaszadónak köszönöm, veled ellentétben ők nem okoskodni akarnak
2014. ápr. 2. 14:25
9/25 anonim válasza:
Én vagyok s .zar, mert a majd lesz vhogy hozzáállás nekem nem volt opció? Bocs, hogy nem a szüleim nyakára szültem, meg dolgozom, párom is, és nem hiszek istenben meg a segélyben!
2014. ápr. 2. 14:28
10/25 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy szar vagy (annyira még nem ismerlek) csak rosszindulatú, ami látszik az írásodon, igen tisztában vagyok vele hogy vannak ilyen pontos precíz,előrelátó megfontolt párok mint ti,akik mindent tökéletesen átgondoltak Én sajnos nem vagyok ilyen,de nem panaszkodhatom én se szenvedtem hiányt még az életemben semmiben,ja és én is dolgozom igaz már csak 5 hónapig, mert gondolom a magasrangú állásoddal el sem tudod képzelni hogy ma Magyarországon csak határozott időtartamu szerződéseket adnak nyugodj meg én sem anyám nyakára szülök, és az én párom is dolgozik. Szerintem zárjuk le a vitát, mert olyan mint ha lóval imádkoznék, mikor veled beszélgetek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!