Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák milyen ételekből...

Kismamák milyen ételekből állítjátok össze a napi menüt? Mennyit híztatok eddig? (Hányadik hétben jártok? ) Szeretném ha mindent megkapna a babám!

Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Most akkor még terhes vagy és neked kell napi menü, vagy van már gyereked, csak többesszámban beszélsz?!

Állapotos vagyok, júniusban szülök, nem állítok össze "napi menüt" így konkrétan, reggelizek, ebédelek és vacsorázom, illetve közte, ha éhes vagyok, bekapok valamit.

Értelemszerűen nem iszom alkoholt és sok vitamint próbálok bevinni.

Nem nagyon értem a kérdésed, mit kell ezen ennyire túlgondolni?

2014. ápr. 1. 17:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Én meg nem értem miért válaszolsz egy kérdésre, ha nem érted?!
2014. ápr. 1. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
32. hétben vagyok, eddig 1 kilót híztam. Nem csinálok különösebb gondot a táplálkozásból, egyedül arra figyelek, hogy minden nap legyen valami gyümölcs, zöldség, de van, hogy ezeket sem kívánom. A tejtermékekhez viszont ragaszkodom. Ha a vérvétel indokolna valamilyen plusz vitaminbevitelt, akkor arra figyelnék, de eddig nem volt ilyen gond. Ugyanúgy étkezz, mint eddig. Ha lehet rendszeresen és viszonylag változatosan. A baba úgyis elvonja a szervezetedből, amire szüksége van, emiatt ne aggódj. De nem kell kettő helyett enned!
2014. ápr. 1. 18:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. ápr. 1. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
1 kilót híztál 3-as???
2014. ápr. 1. 19:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Én mindent ettem terhesség során is és most szoptatás során is. Amikre oda figyeltem, hogy naponta 3 féle gyümölcsöt egyek, heti 2-3 alkalommal halat, heti egyszer valami folsavas kaját, mellette folsavat is szedtem heti 3 alkalommal, de más vitamint nem szedtem. Tejterméket nap szinte fogyasztok (vajat-sajtot-kakaót szinte mindennap) Változatos étkezésre is figyeltem, bár én amúgy is mindenevő vagyok és nálunk a krumplis tésztától a tengeri herketyűig minden van. 10kg híztam ebből 6kg lement amikor kijött a baba, 3 a következő két hétben és egy még mindig van. 60kg ról kezdtem 70kg mentem szülni, kóráhból 64kg jöttem haza. Most szoptatás alatt is mindent eszek, sőt kimondottan rengeteget eszek, de egy grammsem jön fel (persze nem bánom, csak félek, hogy a szoptatás után nem maradjon meg ez az étvágy)
2014. ápr. 1. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a 20.hétben vagyok, a kezdő súlyom 50kg volt 1,5 kg-ot híztam eddig. Én változtattam az étkezésemen elég sokat mert előtte kevés gyümölcsöt ettem és nasiztam. Egy napom úgy néz ki hogy minden reggel ananászból, kiwiből banánból turmixot készít a párom. 3-4 dl-t amit kora reggel iszom meg, aztán tízoraira a kimaradt ananászból banánból plusz eperből egy kis zabbal, korpával és natur joghurtal müzli készül. ebédre leves és valami natur husi/hal körettel, uzsira friss gyümölcs vacsira meg saláta husival, vagy hallal..néha szendvics.. a gyümölcsök a szezontól függően fognak cserélődni. :)
2014. ápr. 2. 15:17
 8/8 anonim ***** válasza:
5-ös igen, eddig 1 kilót híztam. Nagy súllyal indítottam (95kg) és az elején elég hányós voltam. Valószínű emiatt lehet.
2014. ápr. 2. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!