Januarra kiirt kismamik, mikor kezditek a babaruhak mosasat, vasalasat? Mikor allitjatok ossze a korhazi csomagot?
Januar 14-re vagyok kiirva. Ha minden igaz lany. :D Mostanaban kevessebbet rugdos :) nincs mar annyi helye. Elso baba!!
Ti, hogy vagytok?
Január 22, kislány.
A kórházi csomagot a következő hetekben.
A mosással szerintem még bőven ráérünk.
Pláne, hogy olyan aprók azok a rucik, hogy pikk-pakk kész a mosás és a vasalás is.
Még a kiságyat sem állítottuk fel.
Pedig már szívesen kerülgetném:)
Egy szobában lesz veletek a picúr?
Nálunk is, bár én külön szerettem volna...
De végül így egyezteünk meg.
Hat en se vasaltam meg mini rucikat :)
A pap is holtig tanul:D
Sok mindenbe bale kell meg jonni.
A kórházi csomagom nagyjából kész, apránként gyűjtögettem (ha már dm-ben jártam a fiam miatt, magamnak is megvettem a betétet stb.), egy helyen gyűjtögettem a szekrényben, ha bármi történik, csak táskába kelljen dobni. Táskába majd úgy 2-3 hét múlva teszem.
Mivel van egy örökmozgó fiam, rendesen termeli a szennyest, így minden nap mosok, úgyhogy a szárítással vagyok bajban. Eddig kimostam a plédeket, és a bundazsákot. Átnéztem a ruhákat, még pár darabot vennünk kell, főleg vastagabbat, a fiamról csak vékonyak maradtak. Azt majd december elején megejtjük, később, a karácsonyi őrületben nem akarok emiatt járkálni.
Már csak a matracot kell megvennünk, dekorálni a szobát, a berendezés megvan, amikor összeszerelte a férjem a bútorokat, a kiságyat is összerakta, hogy lássuk, mi hogyan fér el.
Január 26-ra vagyok kiírva, de a nagyobbik fiacskám is két héttel korábban jött, nem szeretnék semmit az utolsó pillanatra hagyni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!