Januarra kiirt kismamik, mikor kezditek a babaruhak mosasat, vasalasat? Mikor allitjatok ossze a korhazi csomagot?
Első vagyok.Nekem is nagyon csíkos a hasam,de engem sem érdekel.Ennyit megér :) Meg még sokkal többet is :)
Képen nem látszik.
5-ös vagyok.
Kedden, vagyis 30+6-on voltam dokinál.
1800 grammra saccolta a doki a babám súlyát.
:)
Szia!
Én tegnap voltam, 31. héten, 1680 gramm a legényke. :)
Elkezdtem a mosást, még a múlt héten, rájöttem, a babaholmik rendezgetésében az egyik legunalmasabb mozzanat a textilpelenkák vasalása. :)
Nem, nem mondta, SOT azt mondta, hogy ez a suly pont megfelelo. Ez normalis, ez utan fognak csak igazan noni.
En is kimostam es kivasaltam a babaruhakat. Ezen a heten allitom ossze a korhazi csomagot!
Tenyleg a textil pelusokkal van baj:D
Normalis ez a suly a doki mondta, hogy 1700-1800 gramm kell legyen a 32. hetben. Meg csak ez utan fognak noni.
Nekem is a textilpelenkakkal van bajom:D
En is kimostam es kivasaltam mindent! -nagyon jo erzes a babacuccokkal bibelodni :D
5,22 válaszoló vagyok.
Mennyi babaruhátok van,hogy már elkezditek mosni, vasalni?
A kiságy össze van már szerelve?
Nekem sok van, mert sok maradt a kisfiamról, de mind vékony, vettem hozzá vastagabb rugikat is. Ezeket még nem kezdtem el mosni, csak tessék-lássék átnéztem.
A kórházban, ahol szülni fogok, úgy néz ki, jobb, ha viszek saját ruhát a babának, az kb. 4 body, 4 rugi, aztán valamiben itthon is kell lennie. :)
Eddig én csak a lepedőket, törölközőket, textilpelusokat mostam ki, és a pelusokból még van vasalni való.
Nem is a mosással van a gondom, mert a gép megcsinálja, hanem a teregetés-szárítás. A sok bébicucc mellett ott az örök koszolós Tazmán ördögöm, ma is lement két mosás, két szárító tele, babaholmit végképp nem tudnék hová teregetni. :)
Vasalni nem is szeretek, és gyorsan elfáradok benne, megfájdul a derekam, kb. 1 óra a kapacitásom, így az lassan megy. :(
En minden babaruhat kapta, ismeostol. Teli a babaja neki is , csak mar mindjart 1 eves.
Hat eleg sok van de tobb meret. En nekifogtam, mert jobbnak latom ha megvan minden. A kisagyat ma allitottuk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!