Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második trimeszterre irnátok...

Második trimeszterre irnátok nekem napi menüsort? Hogy állitjátok össze az étrendet?

Figyelt kérdés
Egészségesen táplálkozó kismamàk válaszát várnám. Nagyon keveset eszek mert nagyon erős a hànyinger még mindig!!12hkm
2014. jan. 24. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
nem éppen a kérdés de nekem nagyon sokat segített hányingerre a narancs és a mandarin!
2014. jan. 24. 19:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szinte reszkettem a gyümikért, de miota pocakos vagyok nemtudom megenni szinte egyiket sem!a mandarint kifejezetten büdösnek érzem:-( nagyon elkeserìtő
2014. jan. 24. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sem a kérdésre tudok választ adni, de én meg pl. csak a gyümölcsöt tudom enni, másra szinte rá se tudok nézni :) Ha nincs baj a cukroddal, szerintem egyél minden olyat, amit megkívánsz.
2014. jan. 24. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

remélem tudtam segíteni!

2014. jan. 24. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ez az alap és variálom.

[link]

Kitartás, még pár hét és elmúlik - tudom, ettől nem vagy jobban. Nekem a 15. hét környékére lett jobb, de még most is émelygek és sokszor fordul ki a kaja a számból. A hús különösen.

18+5 hkm

2014. jan. 25. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!