Szépnek érzitek magatokat várandósan? Vagy épp ellenkezőleg?
38 hetes vagyok. Az állapotomra én is büszke vagyok, de egyébként nem érzem magam szépnek, inkább mamutnak.
20 kilót híztam, de amiatt nem aggódok, hogy nem megy le, az elsőnél is ennyit híztam, és hamar visszanyertem a régi súlyomat (56 kg).
Csak nem érzem magam túl nőiesnek, nem tudok csinosan öltözködni, mert azt veszem fel, ami még rám jön. Már nagyon vizesedek, tokám is van, dagad a bokám...stb. Ezek azért el tudják venni egy nő önbizalmát.
Sose voltam szépség, nem is tartottam magam annak. Nem volt jó alakom, nem volt szép a bőröm stb. Igyekeztem kihozni magamból a legtöbbet :D
A terhesség alatt azonban sokkal elégedettebb lettem magammal, meglepő módon most először vagyok kibékülve a saját testemmel. Persze, vannak bajok, a bőröm borzalmas, csíkos a hasam, hatalmas a mellem és egyáltalán nem feszes, de ennek ellenére, nagyon pozitív érzés.
Én 71 kilóról indultam, a 12. Hétre lefogytam 3-at , most 22 hetes vagyok és mostanra sikerült visszahízni azt a 3 kilót de az is inkább csak derékra illetve hasra. Úgyhogy ott vagyok súlyilag ahol kezdtem. Amúgy mindenki mondja hogy csak úgy ragyogok és én is azt látom, sokkal szebbnek érzem magam, eltüntek a bôrhibáim.
A melleim már kétszerakkorák aminek a párom nagyon örül / èn sem panaszkodom csak elég érzékenyek /
ami bosszant hogy nagyon gyorsan kiszárad a bôröm leginkább az arcom így most éjszakai hidratálót használok.
Még soha nem éreztem ilyen szépnek magam illetve boldognak és büszkének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!