Szépnek érzitek magatokat várandósan? Vagy épp ellenkezőleg?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagytok, Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel. Első terhességem alatt csinos, szép kismamának éreztem magam. Most, a második babámat várva egy óriási bálna képe köszön vissza a tükörből...pedig boldog vagyok, kiegyensúlyozott, még egy picit kevesebbet is híztam, mint az első terhességnél...mégis...mitől függ ez szerintetek? Hormonok?2014. márc. 31. 13:58
1/15 A kérdező kommentje:
31 hetes vagyok :) ez lemaradt.
2014. márc. 31. 13:58
2/15 anonim válasza:
Hát, mintha csak én írtam volna ki a kérdést. :) Ugyanígy érzek én is, mint Te. Nem tudom miért van ez, szóval kíváncsi vagyok én is a válaszokra!
3/15 anonim válasza:
Ruhában jól érzem magam, de ruha nélkül a tükör előtt nem igazán.. még csak 22 hetes vagyok és már 6 kilót híztam, igaz, jó nagy hasam is van, de csíkos a mellem, nagyon sokat nőtt és bálnának érzem magam..
4/15 anonim válasza:
26 hetes kismama vagyok. A testemmel nincsen gondom, olyan kis helyes pocakom van, sokan dicsérik, én imádom. Viszont az arcommal nem tudok megbékélni. Mióta terhes vagyok, rettenetesen hegesedik az arcom, ami eddig nem volt, illetve nem múltak el a bőrproblémák. :( Meg úgy egyáltalán nem tetszem magamnak, pedig nem látok változást.
5/15 anonim válasza:
Én a melleimet sirattam. Az volt az egyetlen testrészem, amivel előtte meg voltam elégedve. Viszont a szoptatás már nem rontott rajta tovább. :)
6/15 anonim válasza:
Én szépnek éreztem magamat,leszámítva a lábaimat a 28. héttől, mert onnantól nagyon vizesedtem. Egyébként csak a hasam nőtt, nekem a melleim sem nőttek, ugyanolyan formásak maradtak, mint előtte. Mondjuk aztán tejem sem volt, így a szoptatás sem tudta elrontani őket, de ez más tészta. A bőröm tiszta maradt, a hajam nagyon szép volt, a fodrászom a mai napig emlegeti. Összességében más is szépnek látott és én is magamat, úgyhogy szerencsés voltam.
7/15 anonim válasza:
Én nem érzem magam szépnek. Pedig nem híztam sokat, szép a bőröm is, nem vagyok csíkos. Csak a hajam kezdett el nagyon töredezni. De mégis mióta terhes vagyok nincs kedvem ugy foglalkozni magammal mint előtte. :/ 34 hkm
8/15 anonim válasza:
Én szépnek éreztem magam, csak az utolsó egy hónapban a bokáimat rejtegettem, mert a víz miatt, azok szörnyen néztek ki. Amúgy meg voltam elégedve magammal.
9/15 anonim válasza:
Bocsánat, hogy mint kívülálló írok, de én nem nagyon láttam még szép kismamát. Ritka aki tényleg jól néz ki, külső szemmel is. Sajnos a többség deformált lesz.
10/15 anonim válasza:
Az talán túlzás,hogy szépnek érzem magam,nem érzem magam csúnyának,sem kövérnek,azt gondolom teljesen jó ahogy kinézek,így plusz 13 kg-mal is 34 hetesen :D második terhességem,most vagyok 63 kg,elég vékony voltam amúgy...szóval a kinézettemmel nincs gondom,még így is azt gondolom csinos vagyok. Inkább a szuszogás és a hamar elfáradás,és hogy nem tudok sietni,mert kifulladok,vagy ez a fránya lábkörömvágás.Szóval inkább ezek zavarnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!