Előfordult már valakivel, hogy az Sy-Fu méretei nem változtak 3 hét alatt?
Figyelt kérdés
Nagyon félek,hogy nehogy valami bajt jelentsen..:(
Vagy minden esetben rosszat jelent,ha nem nő a mérete?
Járt már valaki így?
2009. dec. 17. 16:17
1/6 anonim válasza:
A szeméremcsont (symphysis = sy) és méhtest felső vége (fundus = fu) között mért távolság cm-ben. Ez kb. megfelel a [[magzat]] ülésmagasságának (CRL), és a magzat fejlődésére, növekedésére lehet belőle következtetni.
Hány hetes vagy egyébként?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen,ezt én is tudom.
A kérdésem az volt,hogy előfordult-e olyan valakinél,hogy 3 hét alatt NEM változott ez a méret??
26 km
2009. dec. 17. 21:20
3/6 anonim válasza:
A doki mit mondott?Szerintem nőnie kellett volna,ha a dokid nem mondott semmit biztos nincsen baj.Nyugodj meg.
4/6 anonim válasza:
nekem se változott már 2 hete,és mindig kisebb is volt az átlagnál.de nem mondták,hogy baj,nem mondtak semmit.38 hetes km
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi azoknak,akik válaszoltak!
Voltam uh-n és szerencsére minden rendben!
Csak szeretik a dióokik ilyesztegetni a kismamákat ..:P
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)
2009. dec. 22. 08:52
6/6 A kérdező kommentje:
A "dióokik" természetesen a dokik :D
2009. dec. 22. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!