Utrogestant meddig kell szedni?
Figyelt kérdés
Jelenleg 14 hetes kismama vagyok, és a dokival nem beszéltük meg meddig szedjem, és nem is érem el mert külföldön van. Legközelebb április 3-án tudok hozzá menni, addig már majdnem 16 hetes leszek. Meddig szedjem az utrot, nem baj ha esetleg a 16. hétig?2014. márc. 24. 11:31
1/5 anonim válasza:
Már most sem kéne.
Az Utro a 12. hét végével 'befejezi' áldásos tevékenységét.
Még egy hétig szedd a korábbi adag felét, aztán elhagyhatod.
Én 3*2-t szedtem, a 12. héten már csak 3*1-et, aztán abbahagytam. 4 éves a kisfiam, nem volt utána semmi gond.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is 3x2-t kell szednem
2014. márc. 24. 12:11
3/5 anonim válasza:
Nálam a 20. hétig szedeti velem az orvos. Én is azt hittem, hogy csak a 12. hétig kell, erre a legutóbbi vizsgálaton mondta, hogy a 20. hétig kell szednem. 2x1-et szedek kúp formájában. Volt már egy vetélésem, ezért most elővigyázatosságból kapom.
4/5 anonim válasza:
Szia! Én 3x3-ban kaptam, hüvelygolyót, (lombikos vagyok) 11.héttől kellett kezdenem leépíteni, fokozatosan ez nagyon fontos, és a 12.hétre el is fogyott. Onnantól kezdve nem használtam és nincs is semmi baj. A méhlepény már átveszi azt a funckiót,amit kell, tehát az Utro szerintem már felesleges, de mindenképp a saját orvosod kérdezzd, hisz ez egyénileg eltérhet. 27 hetes kismama
5/5 A kérdező kommentje:
Felhívott az orvosom, kezdhetem leépíteni holnaptól :)
2014. márc. 24. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!