6 hetes babas vagyok, az orvosom felirt Utrogestant,2db/nap. Megvettem a gyogyszert, itthon olvasom h ketfelekeppen lehet szedni: oralis illetve huvelybe. Valaki szedett mar ilyen bogyot?
Figyelt kérdés
U.I. Egyet mar lenyeltem:)2012. jan. 7. 14:24
1/18 anonim válasza:
Én tablettaként szedtem, nem is tudtam, hogy hüvelybe is lehet, nekem a doki így mondta, így csináltam.
2/18 anonim válasza:
nekem hüvelybe helyezendő volt:)
3/18 A kérdező kommentje:
Most mar nem ertem mit tegyek?Szegyelem felhivni az orvost....:(
2012. jan. 7. 14:33
4/18 anonim válasza:
Olvasd el figyelmesen, a dobozára rá van írva hogy hüvelykúp, vagy pedig szájon át szedhető. Ismerős a szitu, én is elkezdtem szedi szájon át, és akkor hallottam én is hogy hüvelykúp is van. Megijedtem, de hál istennek rá volt írva a dobozára kis betűkkel, hogy hogy kell szedni.
5/18 anonim válasza:
6/18 A kérdező kommentje:
Erre ugy van rairva hogy Utragestan oralis VAGY huvelyen keresztul. Mindketto fel van tuntetve a dobozra. A VAGY szocska van kozottuk.
2012. jan. 7. 15:00
7/18 A kérdező kommentje:
Kinezetrekicsi apro tablettak, nem hasonlit a kuphoz.
2012. jan. 7. 15:01
8/18 A kérdező kommentje:
Vajon mindegy lenne hogyan szedem? megteszi a hatasat igyis ugyis?
A legjobb az lesz ha bemegyek egy gyogyszertarba es megkerdezem
2012. jan. 7. 15:03
9/18 anonim válasza:
Sajnálom, azt hittem tudok segíteni :S szerintem ha az van rajta, hogy VAGY, akkor mindkét módon felhasználható.
10/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszaitokat!
2012. jan. 7. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!