Ennek ellenére használjam az utrogestant?
Szia!
Ne add fel, bízz az utolsó percig!
Én is átéltem ezt tavaly novemberben, tudom min mész keresztül :(
Én biztosan nem hagynám abba amíg 0,0001% esély is van!
Szorítok nagyon!
Szia, szedd az utrogestant, remélem, hogy lesz szívhang hétfőn!
A másik dolog pedig, hogy ne magadat hibáztasd, ha esetleg mégsincs. Az nem a te hibád lenne! Semmilyen hormon túl- vagy alultermelődése,a stressz stb. nem befolyásolja, hogy beindul-e a baba szívverése, vagy sem! Ez csak a babádon múlik! Ha egészséges és életképes, akkor beindul, ha nem, akkor a természet ily' bölcsen szelektál. Ez nem tudjuk befolyásolni.
Sziasztok!
Sajnos ma délután elindult a vetélés. Bementem az ügyeletre és egy aranyos doki volt azt mondta holnap reggel 8-ra be kell mennem és műszeresen befejezik a terhességet. Azt mondta 3 hónap pihenő és ha úgy érzem lehet próbálkozni. Azt is mondta, hogy valószínűleg beteg lett volna a baba valamiféle kromoszóma rendellenesség vagy rosszabb minőségű petesejttel találkozott a sperma vagy éppen a sperma volt rosszabb minőségű és ezért alakult így. Teljesen megnyugtatott az orvos és azt hiszem holnap megpróbálom lezárni magamban ezt a dolgot. Este hazajöhetek ha minden rendben lesz. Remélem ha lesz következő baba ő már jól lesz és akar minket szüleinek.
Puszi
Nagyon sajnálom és részvétem! :( Nehéz időszak ez, de nagyon igaz, amit a dr mondott! Nem ő volt a Ti babátok! Én nagyon hiszek ebben. Nekem 2007. jún-ban szinte szó szerint ugyanez volt, aztán rá pontosan 3 hónapra sikerült teherbe esnem és most már 3 éves múlt a lányom, aki gyönyörű, nagyon okos és imádom. Van már egy 1,5 éves kisfiam is azóta. Kívánom, hogy a szörnyű kezdet után nálatok is ilyen happy legyen a folytatás!
Ölelés Drága! ;-)
Kedves utolsó!
Nagyon jólesik amit írtál. Ma vagyok a második napon, hogy volt a műtét és még kicsit fáj. Az orvos mondta, hogy 10 nap múlva lesz meg a szövettan és 6 hét múlva kontroll azután lehet próbálkozni. Remélem minden úgy lesz ahogyan írtad. Nagyon köszönöm a biztatást. És sok boldogságot és egészséget kívánok nektek. Puszi
Köszönjük szépen! Örülök, hogy túl vagy rajta, innen már csak jobb lesz, meglátod!! :) Pihenj sokat, amíg muszáj, aztán pedig kényeztesd kicsit magad olyanokkal is, amiket amúgy nem mindig szoktál (illatos fürdő, szolárium, extra fodrászkodás, manikűr, stb.) hogy újra jól tudd magad érezni a bőrödben! Nagyon nehéz már ezek után nem rágörcsölni a témára, de azért meg kell próbálni! Hidd el, jönni fog a babátok, amikor akar. Ezt nem mi döntjük el, hanem ők!
Itt még zárójelben megjegyzem, hogy én ebben a sokat pihenős-szomorkodós időszakban a Jóbarátok összes részét végignéztem és gyorsabban, jobban telt az idő, ajánlom figyelmedbe! :)
A legjobbakat kívánom, őszintén! Szia!
Tedd meg, hogy írsz, ha sikerült! Csak mert nagyon drukkolok, ok? :)
Jót fog tenni a környezet változás, jó pihenést! Puszi! V. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!