Ennek ellenére használjam az utrogestant?
Szia!
Figyelem bizony! :) Sajnálom, hogy még nem sikerült, de eljön a Te időd is, egészen biztos! Ha várat még magára kisbabátok, annak oka van (a legmegfelelőbb időben szeretne érkezni!), utólag tuti érezni is fogod, hogy mi!
Nálunk minden rendben, gyerekek nőnek mint a gomba. Most túlvagyunk az ovikezdésen, nemsokára kicsi is kezdi a bölcsit, én megyek vissza dolgozni... hihetetlen, hogy elröpült 4 év!
Ha beindul a gépezet, nincs megállás! :))) Nálunk is nehezen indult, ahogy írtam is neked régen, de a 3. terhességem meg pl úgy maradt meg, h 20 kg-kat emelgettem fel-le a buszra (babakocsi + gyerek), mert nem tudtam róla... szóval hihetetlen dolgok. Mert ő egészséges volt és jönni akart, nem úgy mint az első. Ezt így utólag már könnyű belátni, akkor nem volt az.
Szívből kívánom, hogy néhány év múlva Te is hasonló történeteket mesélhess magatokról! És biztosan így is lesz ;-)
Sikerült feldolgoznotok, elfogadnotok a történteket? Fontos, hogy ne stresszeld magad halálra, ha újra teherbe esel. Nyugodtan kezeld, az egy másik magzat lesz, erősebb, és minden rendben lesz!
Szedsz vitaminokat? :) Nem árt feltölteni a szervezeted, jól jöhet még később!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!