Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mért kaptam az utrogestant...

Mért kaptam az utrogestant valami baj lehet?

Figyelt kérdés
Tegnap este megjelent a bugyimon egy pici barnás folt,elmentem a dokihoz megvizsgált és azt mondta maradjak bent és reggelre hozzon a férjem egy terhességi tesztet,valahogy ezt nem értettem,hogy miért,megcsináltuk a tesztet és természetesen pozitiv lett,ki irta az utrogesztánt 100mg és folnákot,azt mondta ne szedjek terhességi vitaminokat elég csak ez,azóta is nagyon gyengének érzem magam és menstruációs fájdalamaim vannak,mit tegyek?Elözö babát elveszitettük ezt nem szeretném,nagyon félek...6 hetes vagyok
2011. júl. 8. 09:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyilván azért kaptad, hogy megmaradjon a baba! Sajnos a vérzés,barnázás nem normális terhesen, még picit sem. Csak van akinél nem lesz baj belőle, van akinél meg lehet. Gondolom ezt megelőzvén írták fel a gyógyszert!
2011. júl. 8. 09:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Az orvossal kell megbeszélned, nem velünk.Ő ismert téged, ő vizsgált meg, ő látta a leleteidet....
2011. júl. 8. 09:11
 3/4 A kérdező kommentje:
nem szeretném elvesziteni,azóta semmi csak az az egy kis pecsételő folt volt...:(
2011. júl. 8. 09:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Hormonkezelésre szolgáló gyógyszer,a sárgatest és a méhlepény fő hormonja!

Első terhességem elhalt,a másodiknál már ezzel a gyógyszerrel indítottunk.

Pihenj sokat és ne idegeskedj!

Kitartás!

2011. júl. 8. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!