6 hetes babas vagyok, az orvosom felirt Utrogestant,2db/nap. Megvettem a gyogyszert, itthon olvasom h ketfelekeppen lehet szedni: oralis illetve huvelybe. Valaki szedett mar ilyen bogyot?
Figyelt kérdés
U.I. Egyet mar lenyeltem:)2012. jan. 7. 14:24
11/18 anonim válasza:
Én mind2 fajtát használtam 4 éve... egyébként a hüvelyi kicsi golyó és nem kúp kinézetű.
12/18 anonim válasza:
Ha kis golyó, gyöngy formája van, akkor szerintem nyugodtan hüvelyileg használd, az jobb szerintem, helyileg fejti ki a hatását és ezt az orvosom aszisztense is mondta, hogy jobb a hüvelyi. Ha hagyományos tabletta formája van, akkor szájon át szedném...de nyugodtan hívd fel ezzel az orvost, ás bármi más kérdéssel is. Jó babavárást!!
13/18 anonim válasza:
Nekem is ilyen tablettát kellett szednem.Kicsi,kerek?Akkor hüvelyen keresztül használd.Ja,és ne ilyedj meg,egy kis része ki fog folyni,úgyhogy ajánlom a tisztaságit.
14/18 Vipy válasza:
Kedves "sorstársam"! Nekem is az Utrogestan-t írta fel az orvos, a dobozán szerepel: 100 mg lágy kapszula. Ha ezt olvasod, akkor szájon át kell szedni, ha pedig hüvelykúp szerepel, akkor rendeltetés szerűen fel kell helyezni. A hüvelykúpot általában olyankor javasolják, ha régebben fennálló májproblémái vannak a kismamának. De a lényeg, ne a tájékoztatót nézd, hanem a dobozt, amiben megkaptad. :)
15/18 Vipy válasza:
Ohh, én figyelmetlen.. az oldalára a doboznak is rá van írva: Szájon át történő alkalmazásra.!!! :)
16/18 anonim válasza:
Igen, az enyém dobozán a neve alatt, egyértelműen rá van írva, hogy hüvelykapszula. Amúgy semmilyen májproblémám nincs és nem is volt :))
17/18 anonim válasza:
Én már sokszor kaptam utrogestánt,a dobozán hüvelykapszula van írva,picike golyó formájú,de úgy kellett szednem napi 9 darabot hogy szájon át és hüvelybe is,mert így egyenletesebben oszlik el a szervezetben!A hüvely kapszulát lehet szedni szájon át is!Így mellékhatásként álmosság lehet!De hívd fel a dokidat az a legbiztosabb!!!!!
18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megkerdeztem az orvost es lenyelni kell ezeket a bogyokat (hal'Istennek). Koszonom a valaszokat.
2012. jan. 9. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!