Utrogestant szabad bárkinek szedni?
Figyelt kérdés
Olvastam már itt párszor,h úgy szedik,h az orvos nem is mondja,nekem volt egy vetélésem,akk kaptam,ha megint terhes leszek szedhetem? V h megy ez? Mikor kell?2013. dec. 26. 11:02
1/2 anonim válasza:
Az orvosoddal konzultálj, mert köztük is nagyon megoszlik erről a vélemény. A régi dokim szerint a pozi teszttől szedni kell, az új dokim szerint pedig ez felelőtlen orvosi kijelentés, mert lehet akár méhen kívüli a terhesség, amit ugye csak megerősítesz vele, pedig lehet magától is távozna a szervezetből.
2/2 anonim válasza:
Nem véletlenül receptre váltható ki, amit ugye szakorvos ír fel. Nekem csak pár csepp barnázásom volt akkor, amikor meg kellett volna jönnie a 7. és a 11. héten. 7 hetesen uh-n minden rendben volt, így azonnal Utrogestan kúpot kaptam, amit a 14. hétig kellett használnom, ez állítólag jobb, mert helyileg felszívódik és nem a májban bomlik le. Valakinek ez a mennyiség nem elég. A dokim annyit mondott, ha jön a tesó, akkor hívjam fel megnéz uh-val és felírja, mivel volt ilyen problémám. Doki nélkül nem szedném, mert a vetélésnek lehet fejlődés rendellenesség is az oka. Az Utro pedig sárgatest hormon, ami fenntartja a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!