Nem tudom bevettem e reggel az Utrogestant, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kicsit káosz van itthon és nem emlékszem a reggelit bevettem e (2×1-et kell). Mivel csinálok nagyobb bajt, ha az az egy esetleg kimarad vagy ha most beveszem és így 2-t is vettem be délelőtt? Túladagolni sem akarom, de félek ha 1 is kimarad az árt a babának...2013. okt. 31. 11:29
1/4 anonim válasza:
Progeszteront nem tudod túladagolni. De az sem tragédia, ha egy szem kimarad. Ahogy jobban megnyugszol. Nem lesz belőle semmi gond. Csak végleg abbahagyni nem szabad hirtelen, mert az túl hirtelen megvonás. EGy szemtől se plusba, se mínuszba nem lesz gond.
2/4 anonim válasza:
Az elso valaszolonak teljesen igaza van, ahogy neked jobb. Ha megnyugszol, hogy beveszed vedd, ha nem akkor ne.
3/4 anonim válasza:
A 2x1 az annyira kicsi "dózis", hogy nyugodtan bevehetsz még egyet, saját megnyugtatásodra, túladagolni nem fogod. (én 3x3 adagban használtam.) De esetleg hívd fel az orvost (védőnőt), hogy mit csinálj.
4/4 A kérdező kommentje:
KÖszi aranyosak vagytok, időközben kiszámoltam és elvileg bevettem mert 32 szemet kellett eddig, és pont ennyi hiányzik :) Hogy ez eddig nem jutott eszembe!
2013. okt. 31. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!