Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha eddig menses előtt barnás...

Ha eddig menses előtt barnás folyásom volt pár napig, akkor terhesen érdemes Utrogestant szedni?

Figyelt kérdés
Holnap leszek 6 hetes terhes, még eddig nem volt barna folyásom a terhesség alatt, de félek, nehogy progi hiány legyen. Ha alkalmazom az Utrogestant, ártani igaz nem árthatok a babának? Kicsit félek, mert tavaly volt egy elhalt terhességem, és nem akarom, hogy ismét valami rossz történjen...
2012. szept. 7. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
én ok nélkül nem szednék semmit, az biztos. ha szükséged lesz rá, fogja mondani az orvos. én szedtem utrogestant egyébként, de nekem muszáj volt, mert véreztem
2012. szept. 7. 10:56
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem ok nélkül, már felírta a receptet, csak még a cukromat ellenőrizni kellett, mert ha magas lett volna, nem lehetett volna szednem, azt mondta csak utána váltsam ki. Napi 1 hüvelytabletta.

Ma mindenképp beszélek az orvossal is, csak kíváncsi voltam a véleményekre is...

köszi

2012. szept. 7. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem mensi előtt mindig volt pár napig barnás folyásom, de babavárás alatt nem kellett semmit szednem emiatt.
2012. szept. 7. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem "ok" nélkül írta fel a doki 6 hetesen. Nem volt előzőleg vetélésem, semmi barnázás-vérzés... Annyi, hogy a prolaktin szintemre és a tsh-ra gyógyszert kell szednem. Biztos ami biztos alapon írta fel. Baja tutti nem lesz a babának, szerintem szólj az orvosodnak, hogy előzőleg volt egy elhalt terhességed és kérj utrot.

9+6hkm

2012. szept. 7. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy korai vetélésem és ezért írta fel a doki. Azt mondta egyébként fel sem írná. 30 napig szedem és ennyi.
2012. szept. 7. 11:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Lányok, nagyon szépen köszönöm a válaszokat, közben sikerült beszélnem a dokival is, és mondta, hogy alkalmazzam! Nagyon remélem, hogy így csak segítek a babának!!!
2012. szept. 7. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyan ez volt nálam is (bár a mensi előtti barnázásnak semmi köze ehhez).

SZóval elhalt terhesség után, most én is utro-val próbálkozom, és 8+3-nál tartunk és minden oké!

Mennyit kell szedned?

2012. szept. 7. 16:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem este kell egyet felhelyeznem, ma este már el is kezdem.
2012. szept. 7. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!