25 hetesen elment a nyákdugó, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, már irtam ezzel kapcsolatban. A lényef hogy szerdán jöttem haza a kórházbol. kirai fájásoj miatt voltam bent. Ott sikerült teljesen leállítani. Tegnap előtt óta sokszor görcsöltem megint, és keményedik a hasam. Ma elment a nyákdugóm. de most nem görcsölök, kicsit a derekam fáj. magnerotot szedek 3*2-őt. a korházban teljeseb zárt voltam, csak a méhnyak volt kicsit megrövidülve. Kiraszülés lesz??? Mit csináljak????2014. márc. 23. 10:51
11/24 anonim válasza:
Hogy vagy? Minden ok remêlem...
13/24 anonim válasza:
Drukkolok neked remélem nincs semmi baj .
14/24 anonim válasza:
Én is teljes zárt voltam mikor vérzéssel 20 hetesen bekerültem a kórházba, azt mondták minden rendbe, csak magnézium és pihenés. Észleltem otthon tojásfehérjés nyákot, vérezgettem, tuti nyákdugóm is távozott, és mire bementem a kórházba már nem tudtak mit tenni 22 hetesen angyalka lett. Kívánom hogy nálad legalább még bent tudják tartani sokat jelentene.
15/24 anonim válasza:
Ilyenkor 1-2 még méhen belül töltött hét is sokat jelent. Egy 27-28.hétre született babának már jóval nagyobb esélyei vannak főleg tüdőérlelő mellett. Imádkozom értetek! Minden rendben lesz!
16/24 anonim válasza:
Nem írtál, gondolom kórházban vagy. :( Remélem minden rendben lesz a babáddal, és még pár hétig kihúzzátok. Ilyenkor tényleg nagyon sokat számít még 1-2 hét is.
17/24 anonim válasza:
Tegnap volt egy kérdés facen, hogy 6 hónapra született egy baba 700grammal, mennyi esélye van.....
Egyszerre a kérdező jutott eszembe. Nem lehet hogy ő az? A kérdést azthiszem a sógornője tette fel.
18/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm hogy ilyen sokan írtatok, és gondoltatok ránk.
A picikém még bent van az orvosoknak köszönhetően, infúzióval. Azt mondták jó hogy ha sikerül bent tartani a 30-adik hétig, de akkor már nagyon jó esélyei lesznek.
Még egyszer köszönöm hogy gondoltatok ránk.
2014. márc. 25. 16:47
19/24 anonim válasza:
Kitartás kérdező!! Szeretnék még hallani rólad. Írj majd
20/24 anonim válasza:
De jó! Kitartást kívánok a babádnak!
Szorítok értetek!
30 hetesen, ha előtte minden lehetséges dolgot megtettek a megszületéséhez, nagy valószínűséggel semmi gond nem lesz vele. Pár hét PIC után mehettek is haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!