Leváltt a nyákdugóm?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy egyik jele a szülésnek, ha le válik a nyákdugó. Viszont nem tapasztaltam a fehérneműmbe barnás esetleg piros foltot (igaz, mindig sötétet használok). Reggelente viszont egy pár napja folyásom van és a mai nap többször görcsöltem. Ezeket a görcsöket az alhasamnál éreztem és inkább menstruációs görcsökre hasonlítanám, és szerintem csak jósló fájások. Vélemény? :))) 38. Hetes első gyermekét váró kismama.2014. febr. 23. 18:08
1/5 anonim válasza:
a nyákdugó az kocsonyás állagú véres dolog. szóval azt nem lehet nem észre venni.
amit érzel az joslófájás.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is inkább csak jóslók, az igazi fájásokat tudni fogod majd úgy is. Meg aztán úgy is erősödnek majd, meg rendszeresek lesznek, vagy elfolyik a magzatvíz. Szóval fel fog tűnni ha kezdődik. :D A nyákdugó kocsonyás, nagy mennyiségű barnás anyag. Egyébként pedig van, hogy 2-4 héttel a szülés előtt távozik a nyákdugó. (nekem szülés előtt 5 nappal kb. 3 adagban)
3/5 anonim válasza:
Off:Nekem ma egy kis darab kocsonyás szerű váladék távozott, teljesen átlátszó. Akkor ugye nem a nyákdugó?
27 hkm
4/5 anonim válasza:
Olyan mint ovukor? Olyan nekem is volt, de az nem nyákdugó. Én ahány emberrel beszéltem az mind azt mondta, hogy barnás volt, vagy nem is találkozott vele. Nem kell aggódnod még ha nyákdugó volt sem (bár szerintem 99% hogy nem) nem ettől függ, hogy mikor indul be a szülés. Picit ha tágul a méhnyak akkor távozhat kevés nyákdugó, de semmi jelentősége. És az sem baj ha tágul egy picit a méh nyak, semmit nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!