Betöltöttema 35 hetemet ma elment a nyákdugom egy része ha most születne a babu már nem lenne "koraszülött "igaz?
Nekem a doki azt mondta hogy a betöltött 37. hét után nem számít koraszülöttnek. Volt egy kismama, aki akkor szült mikor én, 36. héten volt, és koraszülöttet írtak a papírjára, bár nem tudom miért, hiszen a baba több mint 3 kg volt.
Egyébként a nyákdugó még nem jelenti azt hogy megszületik a baba. Az távozhat a szülés előtt egy-két héttel is!
Az, hogy elment, még nem jelent semmit. Lehet, hogy 5 napon belül megszületik (36.hét előtt koraszülöttnek minősül, teljesen mindegy, hogy 2300g-al vagy 3000g-al születik. Ha érzel valamit, menj be a nőgyógyászatra, ilyenkor még adnak tüdőérlelőt (tavaly barátnőm 35.héten kapott, 36+6ra szült).
Nekem pl. a 36.héten ment el a nyákdugó, 39.héten született a lányom. Ez változó.
Nekem aznap született meg a lányom, mikor elment a nyákdugó!
Korszülött lenne a babád, hisz még 1 hónapot, 4-5 hetet bent kene maradni!
A nyákdugó képes visszatermelődni.
Ha nem volt "vérrel kevert", akkor még nincs tágulás.
Második babámmal nekem is elment egy része a 34. héten és sok pihenéssel visszatermelődött. Az akkor bő másfél évesem mellett rengeteget nem tudtam pihenni, szóval nem egész napos fekvésre kell gondolni, de a megterhelő dolgokat mind elhagytam.
38-on született
barnás véres volt egy picit ez biztos nem hüvely folyás volt nekem is van 2.5 éves lányom sok pihenés nincs mellette:)
most is eszik azért vagyok gépközelbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!