25 hetesen elment a nyákdugó, mit tegyek?
szerintem kórházban lenne a helyed.
nekem 24 hetesen ment el a nyákdugó, és meg is szültem a halott babámat.
Nem ijesztgetés, de szerintem ebből koraszülés lesz. Ha bent is tudják még tartani valameddig, akkor sem húzhatod így hónapokig. Minél hamarabb menj kórházba, mert tüdőérlelőt is adnak ilyenkor, és szigorú ágynyugalom kell.
Van a városotokban koraintenzív? Ha nincs, lehet átszállítanak egy olyan helyre, hogy a babát azonnal inkubátorba tudják tenni és megkezdjék a kezelését!
Remélem tévedek!
Szia! Menj ugyeletre mindenkepp de ne ijedj meg!
Nekem 30 hetesen ment el hazaengedtek semmi tunetet nem mutattam szulesre (24 hetesen mar bevereztem, egyszer szabalytalan osdzehuzodasaim voltak es akkor mar kilatasba tettek a koraszulest).. Azt mondtak nyakdugo tobbreszletben is tavozhat, hat igy is volt... Itthon meg napokig jottek 1 centis lilas veres kocsonyas allagu darabok!
Szexualis elet tabu volt a 36. Hetig utana csak gumival voltunk egyutt a fertozesek miatt...
42.hetre jott a Fiunk szulesinditassal 20 ora vajudassal, mesterseges tagitassal (ballonnal 2 ujjnyira amit a mehszajba tettek fel) es csaszar lett a vege...
Remeljuk csak egy darabja valt le! Menj dokihoz, hogy megnyugtassanak es vigyazz magatokra nagyon! A takaritast is felejtsd el!!!! Csinaltasd meg Paroddal vagy kerj meg testvert vagy bejaronot... Pihenj es fekudj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!