Ez most nyákdugó? Aki tud irjon
Figyelt kérdés
23 hetes vagyok,az imént fájt a hasam kicsit,elmentem wcre pisilni is a wcpapiron ilyen fehér szinű folyás féleség volt,de nem vagyok benne biztos hogy folyás volt.Milyen az a nyákdugó? és mi van ha 23 hetesen távozik?2014. febr. 12. 19:44
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
A nyakdugo takonyszeru kisse veres ( sotet ver) valadek. Nem lehet, hogy elkaptal valami gombas betegseget? Irany a dokihoz!
3/9 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs róla,meg már volt ilyen régebben..
2014. febr. 12. 19:49
4/9 anonim válasza:
A nyákdugót szerintem nem lehet összekeverni egy sima folyással, még ha fertőzés miatt van, akkor sem. Még életemben nem láttam ilyen undorító dolgot, bár az enyém barnás-véres volt, de az állaga ami miatt nem olyan, mint a folyás. A nyákdugó olyan, mint legsűrűbb takony, a képeken látszik is, amit linkeltek...
5/9 Rica86 válasza:
Az enyem nem volt veres,de akkor is gusztustalan.suru takonyra emlekeztet.nem lehet hogy csak megfaztal?attol kicsit fajhat az alhasad es lehet surubb a folyas.de az a biztos ha elmesz a dokidhoz.
6/9 anonim válasza:
Ez jo ez a link amit az elso kuldott!!! Az elso terhessegemnel a karom adtam volna ha valaki megmutatja milyen a nyakdugo akarmilyen gusztustalan is. A masodik terhessegemnel mar talalkozram vele. Nekem kb 200ftos meretu gombformaju szurkes kocsonyas cucc volt. 3. Babat varom. Es ha most talalkozom vele bizisten lefotozom:)
7/9 anonim válasza:
6.vagyok. nezegettem az elso alltal kuldott linket. Kemeny kepek de jonak tartom hogy vannak kepek. Igy el tudom mondani hogy az enyem ugyan olyan volt mint a masodik kepen levo szurkes kocsonya gomboc
8/9 anonim válasza:
Ez sima folyás, nekem is van a terhesség eleje óta. A nyákdugó nem fehér. Nem kell megijedni, semmi bajod.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyáltalán nem hasonlit a képeken látottakkal. Szóval akkor csak egy egyszerű folyás lehetett.Mégegyszer nagyon köszönöm,első babám és nem tudom még mi hogy müködik.. :) :/
2014. febr. 13. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!