Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit ehetnék mégis? 16 hetes...

Mit ehetnék mégis? 16 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
4kg-t híztam eddig, de annyi a savam, h ha nem eszem 2 óránként rosszul leszek. Mit az amit ehetek mert nem hízlal. Ne értsétek félre, nem vagyok súlymániás, de az első babavárásomnál közel 20 kg-t híztam, és ezt szeretném elkerülni.
2009. dec. 16. 11:28
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Főzeléket barna kenyérrel, vagy tejet kukoricapehellyel, tojásrántottát, joghurtokat műzlivel pl.
2009. dec. 16. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Rágcsálni abonettet tudsz, nekem a védőnő tanácsolta mert nagy túlsúllyal indulok, és nem kellene nagyon híznom.
2009. dec. 16. 12:13
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
a savadra egyél popcornt nekem az vált be,én tulsullyal kezdtema terhességem és nem is hiztam csak 7,5 kilót ami már szülés után 1 héttel nem volt sehol.azért ne fogyozz :)mindent amit megkivánsz egyél ha csak kicsit is.üdv egy 2 hos pici anyikája
2009. dec. 16. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
A háztartási keksz is jó, és van annak cukormentes változata is. Hideg tej. Korpovit keksz. Kefír.
2009. dec. 16. 12:33
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Olyat egyél, ami lassan emésztődik meg, és sokáig marad a gyomorban, pl teljes kiőrlésű kenyeret. A fehér kenyér, babán ilyen szempontból nem jó, mert nagyon hamar kiürül a gyomrodból.

Bármi, ami telít: joghurt, puffasztott rizs. Én nagyon szeretem a leveseket, mert jóllakok tőlük, a folyadékbevitel is megvan, tápértéke is van, mégsem hizlal.

2009. dec. 16. 12:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezeket mind eszegetem, de szerintem mégis az lehet a baj, h még este 10 után is annyi a savam, h ha nem eszem vmit rosszul vagyok. Igyekszem gyümölccsel, zöldséggel elütni ezeket az étkezéseket. Tegnap pl. sütőtököt ettem
2009. dec. 16. 13:10
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Basico por. Ásványi anyagokat tartalmaz, svájci készítmény, a netem megrendelhető. Egyébként segíthet az almaecet, mégpedig 1 teáskanál almaecet 1-2 dl vízben, lassan kortyolgatva.

Én ezt a kettőt alkalmazom, illetve néha elszopgatok egy Rennie-t, de azt nem szeretem annyira.

(31 hetes mami)

2009. dec. 16. 13:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem arra vagyok kíváncsi, h a savra mit szedhetnék. Ezen már túl vagyok. Már mindent kipróbáltam, de semmi nem segített. Azt kérdem mit nasizhatok, ami nem hízlal? De azért köszi a válaszodat. :)
2009. dec. 16. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem este már ne egyél gyümölcsöt, mert attól csak még több lesz a savad. Inkább a már mások által is említett korpovit, puffasztott búza vagy rizs(szelet), tehát olyan, ami szilárdabb. Nem okoskodni akartam, csak én is küzdök a kilókkal is és a savval is, és az én tapasztalatom, hogy a gyümitől (különösen az almától, narancstól, kivitől) még több lesz a savam és még éhesebb leszek.
2009. dec. 17. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!