Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon irigyeltek azok a nők,...

Nagyon irigyeltek azok a nők, akik össze-vissza bármennyit ehetnek, mégis vékonyak maradnak?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

még ha vékony is marad az ember akkor sem jó a sok édesség, zsíros kaja. anyukám mindig is nádszálkarcsú volt bármennyit ehet, és kiderült hogy magas a koleszterinszintje, meg a vércukra... na szóval erről ennyit.

de persze azért irígylem kicsit az olyan embereket akik 0 sport és rengeteg kaja mellett vékonyak.

2010. szept. 11. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Bármennyit azért senki sem ehet, vagy ha igen, az valami betegségnek a jele. Egyébiránt, ha semmit se sportol, akkor hiába vékony, akkor se fog jól kinézni, mert nem feszes, fitt, hanem plötye az alkata és csak lötyög rajta, az a kicsi is ami van neki.
2010. szept. 11. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Én irigylem picit őket, mert én nagyon szeretek enni és sokat. De ha túlzásba viszem, hízok.

52 kg vagyok, de szívesen lennék -4 kilóval soványabb...persze ehhez sportolni kellene.

2010. szept. 11. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Irigyeltem régebben őket, de amióta olvastam vagy hallottam valahol, hogy fogékonyabbak a szív- és érrendszeri betegségekre azóta nem nagyon.
2010. szept. 11. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Én bármit megadnék a vékony alakért. Irigylem őket nagyon! Nem érdekelne már semmi más! 4éve küzdök érte, hogy vékony legyek!! :(
2010. szept. 12. 17:58
 6/7 anonim válasza:
Én vékony vagyok, bármennyit eszem, igaz én mozgok is rendszeresen. De higgyétek el, nem olyan jó ám soványnak lenni. Rosszul esik, hogy sokszor anorexiásnak hisznek, holott egyáltalán nem vagyok olyan sovány, hogy az összes csontom kilátszódjon...Szívesen felszednék pár kilót, de egyszerűen nem megy, és ezzel nem csak én vagyok így. Szóval nem nagyon kell minket irigyelni.
2010. szept. 18. 10:40
 7/7 anonim válasza:
legalább nem hívna senki disznónak :D
2017. máj. 26. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!