A palcenta a mellső falon, mélyen tapad eléri a belső méhszájat. Akinek ugyan így volt, annak voltak ebből problémái?
Akkor csak a lábad van vízszintesbe, a hasad (méhed) ugyanúgy nyomódik, függeszkedik, mintha simán ülnél.
Nekem is elöl tapad a lepény, de nem mélyen. 27 hetes vagyok, szombaton megyek UH-ra. A doki pihenést javasolt, és hogy ne emeljek 5 kg-nál nehezebbet, házasélet mehet. Nem mondta, hogy császározni fognak, de azt mondta, hogy erre majd a későbbiekben visszatérünk.
Császárnál, ha esetleg nem a fogadott dokid van bennt (sürgős császár esetén, ha a dokid még nem ért be), feltétlenül szólj, hogy elöl tapadó lepényed van!!!
Nekem a 24. hetig rajta volt a mehszajon, de csak:-))) a szextol tiltottak el, ugyanugy vegeztem az ulomunkat. Termeszetesen semmi erolkodes, cipekedes. A 28. heten mar csak ralogott a mehszajra, es tovabbra is dolgoztam irodaban. A 32. heten meg mar rajta sem volt, sot legutoljara a fundusban volt. Tehat nem biztos, hogy vegig igy marad, a terhesseg elore haladtaval, ahogy novekedik a meh, a placenta feljebb vandorolhat. Semmi problemam nem volt, se verzes se semmi es mar a finisben vagyunk. Egyszoval nyugi, nem feltetlenul kell valaminek tortennie. Ha a terhesseg vegere is ralog a mehszajra, akkor abbol tuti csaszar lesz, ugyanis a szules soran mindig elobb a babat kell megszulni es utana a lepenyt, mivel a lepeny taplalja a babat. Most kepzeld el, ha az elobb kijon es esetleg komplikaciok miatt a baba nem tud, akkor ki taplalja odabent? Na ezert csaszarzonak olyankor, hogy ilyen ne fordulhasson elo. ERgyebkent a mult hetig dolgoztam.
kellemes babavarast!
36+4 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!