Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A palcenta a mellső falon,...

A palcenta a mellső falon, mélyen tapad eléri a belső méhszájat. Akinek ugyan így volt, annak voltak ebből problémái?

Figyelt kérdés
17.5 napos kismama vagyok, a doktornő azt mondta, hogy lehet hogy császár lesz belőle. Vérzésem nincs, és nem is volt. Kicsit félek, írjátok meg hogy Ti meddig dolgoztatok ezzel. Én ülő munkát végzek, de napi 14 óra , valamikor több valamikor kevesebb, egy héten 4-5 nap.
2009. dec. 15. 12:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor csak a lábad van vízszintesbe, a hasad (méhed) ugyanúgy nyomódik, függeszkedik, mintha simán ülnél.

Nekem is elöl tapad a lepény, de nem mélyen. 27 hetes vagyok, szombaton megyek UH-ra. A doki pihenést javasolt, és hogy ne emeljek 5 kg-nál nehezebbet, házasélet mehet. Nem mondta, hogy császározni fognak, de azt mondta, hogy erre majd a későbbiekben visszatérünk.

Császárnál, ha esetleg nem a fogadott dokid van bennt (sürgős császár esetén, ha a dokid még nem ért be), feltétlenül szólj, hogy elöl tapadó lepényed van!!!

2009. dec. 16. 10:52
 12/14 anonim ***** válasza:
10,52 nem is azért lenne császár mert elöl tapad a lepény,hanem mert fedi a méhszájat a kérdezőnél,vagyis a kijárat nem szabad,ezért tilos a házas élet is,vérzést lepény leválást okozhat.Nálad valószínűleg nem éri el,így nem sok jelentősége van hol tapad.
2009. dec. 16. 17:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem a 24. hetig rajta volt a mehszajon, de csak:-))) a szextol tiltottak el, ugyanugy vegeztem az ulomunkat. Termeszetesen semmi erolkodes, cipekedes. A 28. heten mar csak ralogott a mehszajra, es tovabbra is dolgoztam irodaban. A 32. heten meg mar rajta sem volt, sot legutoljara a fundusban volt. Tehat nem biztos, hogy vegig igy marad, a terhesseg elore haladtaval, ahogy novekedik a meh, a placenta feljebb vandorolhat. Semmi problemam nem volt, se verzes se semmi es mar a finisben vagyunk. Egyszoval nyugi, nem feltetlenul kell valaminek tortennie. Ha a terhesseg vegere is ralog a mehszajra, akkor abbol tuti csaszar lesz, ugyanis a szules soran mindig elobb a babat kell megszulni es utana a lepenyt, mivel a lepeny taplalja a babat. Most kepzeld el, ha az elobb kijon es esetleg komplikaciok miatt a baba nem tud, akkor ki taplalja odabent? Na ezert csaszarzonak olyankor, hogy ilyen ne fordulhasson elo. ERgyebkent a mult hetig dolgoztam.

kellemes babavarast!

36+4 hetes km

2009. dec. 16. 19:18
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtató válaszokat
2009. dec. 18. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!