Terhesség megszakításom lesz,29 vagyok,9-10 hetes, nagy a veszélye, nagyon félek, hogy később nem lehet gyerekem?
Nyugi, lehet. Majd ha lesz saját életed, saját otthon ahova vidd. Ha sors szánt neked,akkor lesz is!
Fogadj orvost!
az ember a rosszat jobban elhiszi, lényeg hogy képtelen voltam elmenni abortuszra, főleg hogy eljött a baba apja, aki teljesen ellenzi magát az abortuszt, meg persze félt is, hogy ne legyen baj.De én nem képzeltem vele közös életet.3 napja bőgök, hogy mi lesz velem, egy gyereket várni kell...
most mondja meg, aki abortusz ellenes, hogy ebben az esetben miért jó megtartani??
Szia!
Én sajnos tapasztalatból írok!
Nekem volt egy megszakításom ami 8 hetes volt.3 évvel ezelött történt.Mára már babát terveztünk és 4 hónapon belül sikerült teherbe esnem.Nagyon boldogok vagyunk.Persze elött én i aggódtam,igy mint te.
DE nyugi,szerintem semi baj nem lesz.ma már nem úgy csinálnak egy terhesség megszakítást mint régen.Föleg ha az elsö lesz.Bár van egy ismerősőm ako 3 megszakítás után egészséges babát szült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!