Ma megyek dokihoz, és nagyon félek, mert tavaly terhességmegszakításom volt, mert a magzatnál hygroma collit diagnosztizáltak! Van okom aggódni?
Ne haragudj! De mi az a hygroma colli?
Nekem genetikai betegség merült fel, de szerencsére nem lett gond, megvizsgáltak és minden rendben van. Szerintem ezek a betegségek nem sűrűn ismétlődnek.
Csak nem tudom, h. a hygroma colli is genetikai dolog-e.
Szia!
az első válaszoló vagyok! Mint írtam, nekem is genetikai rendellenesség gyanúja merülrt fel az eredményeim miatt. (Edwards-sindróma)Bár nekem a méhlepényből vett szövettani vizsgálat igazolta, h. nincsw semmi probléma. De azt nyomatékosították, h. ha lenne is, egy másik babával az esélyem, h. u.ilyen beteg legyen kb. 1:6000-hez.
De te mára már tudod is szerintem, h. minden rendben van veletek! Úgye?
szia! igen minden rendbe van! élő magzat,arányos,és jó helyen van! 3 hét múlva megint megyek vissza a dokihoz! köszönöm,hogy írtál!
szió
Szia
Én is köszönöm, h. megírtad az eredményed!
Nagyon örülök, h. minden rendben van! Most már akkor igazán vigyázz magatokra! Tudod, mi csak a "csomagolás" vagyunk és igazából ebben a komoly folyamatban nem sok minden van ami tőlünk függ, legalább azt csináljuk jól!
Nekem két hetet kellett várnom az eredményemre, hogy akkor meg kell szülnöm 20 hetesen a babát és el kell válnom tőle, vagy minden rendben van és kihordhatom. Nem volt se nappalom, se éjszakám 2 hétig. És ez is teljesen független dolog volt tőlünk, szülőktől. Most, h. minden rendben van, próbálok mindent jól csinálni.
Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!