Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma megyek dokihoz, és nagyon...

Ma megyek dokihoz, és nagyon félek, mert tavaly terhességmegszakításom volt, mert a magzatnál hygroma collit diagnosztizáltak! Van okom aggódni?

Figyelt kérdés
nagyon félek,hogy ma a doki hasonlót fog látni! mennyire gyakori ezeknek a betegségeknek az ismétlődése? van olyan oldal,ahol utána tudok ezeknek nézni?
2008. júl. 23. 07:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj! De mi az a hygroma colli?

Nekem genetikai betegség merült fel, de szerencsére nem lett gond, megvizsgáltak és minden rendben van. Szerintem ezek a betegségek nem sűrűn ismétlődnek.

Csak nem tudom, h. a hygroma colli is genetikai dolog-e.

2008. júl. 23. 08:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia!Léci írd már le mit jelent ez a hygroma collit,mert erről még nem is hallotam:(Köszönöm szépen!!Üdv:Zsuzsa 27 hetes pocakos
2008. júl. 23. 13:07
 3/8 A kérdező kommentje:
szia! a hygromma colli,az egy genetikai betegség! a nyaki redőn végig vonult egy kinövés! ennyit tudtam meg én is,és nagyon félek! igaz,hogy a doki is megmondta tavaly,hogy esélye egyenlő a nullával,de szerettem volna,ha itt is megnyugtattok!
2008. júl. 23. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

az első válaszoló vagyok! Mint írtam, nekem is genetikai rendellenesség gyanúja merülrt fel az eredményeim miatt. (Edwards-sindróma)Bár nekem a méhlepényből vett szövettani vizsgálat igazolta, h. nincsw semmi probléma. De azt nyomatékosították, h. ha lenne is, egy másik babával az esélyem, h. u.ilyen beteg legyen kb. 1:6000-hez.

De te mára már tudod is szerintem, h. minden rendben van veletek! Úgye?

2008. júl. 24. 08:05
 5/8 A kérdező kommentje:

szia! igen minden rendbe van! élő magzat,arányos,és jó helyen van! 3 hét múlva megint megyek vissza a dokihoz! köszönöm,hogy írtál!

szió

2008. júl. 25. 07:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia

Én is köszönöm, h. megírtad az eredményed!

Nagyon örülök, h. minden rendben van! Most már akkor igazán vigyázz magatokra! Tudod, mi csak a "csomagolás" vagyunk és igazából ebben a komoly folyamatban nem sok minden van ami tőlünk függ, legalább azt csináljuk jól!

Nekem két hetet kellett várnom az eredményemre, hogy akkor meg kell szülnöm 20 hetesen a babát és el kell válnom tőle, vagy minden rendben van és kihordhatom. Nem volt se nappalom, se éjszakám 2 hétig. És ez is teljesen független dolog volt tőlünk, szülőktől. Most, h. minden rendben van, próbálok mindent jól csinálni.

Vigyázz magatokra!

2008. júl. 25. 08:44
 7/8 A kérdező kommentje:
úr isten! hát nem irigyellek! vigyázz te is nagyon! légy jó,és pihenj sokat! szió
2008. júl. 26. 07:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszi! Te is vigyázz magadra és a babára!
2008. júl. 28. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!